Είναι αυτό το νέο, μικρό iPhone;

Είναι αυτό το νέο, μικρό iPhone;

Φαίνεται ότι θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το iPhone 5, αλλά θα διαθέτει καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές, κινούμενο κάπου μεταξύ των iPhone 6 και 6s

Είναι αυτό το νέο, μικρό iPhone;
Φουντώνουν οι φήμες και οι διαρροές για τον ερχομό ενός νέου, μικρού iPhone, το οποίο η Apple πιθανολογείται ότι προγραμματίζει να παρουσιάσει τον Μάρτιο.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο onemorething.nl, με τους διαχειριστές της σελίδας να ισχυρίζονται ότι έφτασε από άγνωστη πηγή μέσω Βιετνάμ στο email τους, υποτίθεται ότι παρουσιάζει το νέο iPhone, στο οποίο έχει αποδοθεί η ονομασία 5se (δεξιά), δίπλα σε ένα παλαιότερο μοντέλο, που μοιάζει να είναι το iPhone 5.

Κλείσιμο
Έτσι, προκύπτει ότι το νέο, μικρό iPhone θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με την προ διετίας συσκευή της Apple. Σύμφωνα ωστόσο με άλλες αναφορές, θα διαθέτει καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές, κινούμενο κάπου μεταξύ των iPhone 6 και 6s. Εικάζεται ότι θα ενσωματώνει οθόνη Retina 4 ιντσών, μια διαφοροποιημένη έκδοση του νεότερου επεξεργαστικού τσιπ Α9, βασική κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixels, θα έχει χωρητικότητα 16 Gb και θα είναι συμβατό με την τεχνολογία NFC υποστηρίζοντας το Apple Pay.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η τιμή του θα είναι κοντά στα 500 ευρώ, βασίζοντας την εκτίμησή τους στον υπάρχοντα τιμοκατάλογο με τα iPhone και ορισμένους αναλυτές που βλέπουν μια μεγάλη αγορά για την Apple σε αυτό το επίπεδο τιμών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης