Ηuawei Honor 7 Enhanced: Τα... «πάντα όλα» σε προσιτή τιμή

Ηuawei Honor 7 Enhanced: Τα... «πάντα όλα» σε προσιτή τιμή

Η κινέζικη εταιρία ανακοίνωσε την επόμενη γενιά του μεσαίου της μοντέλου Ηonor 7, με αρκετά νέα χαρακτηριστικά και επίσημη πρώτη του Android 6.0 σε τηλέφωνο της

Ηuawei Honor 7 Enhanced: Τα... «πάντα όλα» σε προσιτή τιμή
Aκολουθώντας την πολιτική της κατά ριπάς παρουσίασης νέων μοντέλων, η Huawei ανακοίνωσε την εξέλιξη του Honor 7, το οποίο μετονόμασε σε Honor 7 Εnhanced Edition. Το νέο τηλέφωνο συμπίπτει με την είσοδο του brand name «Honor» στη μεγάλη αγορά της Αμερικής, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα specs και διατηρώντας την τιμή σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πλαίσια για τα δεδομένα της μεσαίας κατηγορίας.

Το νέο τηλέφωνο της Huawei διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών, με ανάλυση 1920x1080 pixels και πυκνότητα 423 ppi. To SoC βασίζεται στον Kirin 935 της θυγατρικής HiSilicon, με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit (4x στα 2,2 GHz + 4x στο 1,5 GHz). H RAM είναι 3 Gb και η χωρητικότητα 32Gb (υπάρχει και υποδοχή για κάρτα microSD). 

Κλείσιμο
Οι κάμερες είναι ιδιαίτερα προσεγμένες, με την οπίσθια να έχει γρήγορη αυτόματη εστίαση (στα επίπεδα του 0,1 sec). Έχει ανάλυση στα 20 ΜΡixels και προστατευτικό γυαλί από ζαφείρι. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 8 MPixels. Φυσικά υποστηρίζει σύνδεση σε δίκτυα 4G LTE. Ενσωματώνει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και φοράει μεγάλη μπαταρία στα 3.100mAh, με υποστήριξη ταχείας φόρτισης -φτάνει το 50% σε μόλις 30 λεπτά και φορτίζει πλήρως σε 85 λεπτά. Τέλος, το βάρος του είναι στα 157 γραμμάρια.

Το Honor 7 Εnhanced Edition θα έχει εγκατεστημένο το Android στη νεότερη έκδοσή του και θα λανσαριστεί αρχικά στην Κίνα, με τιμή στην εκεί αγορά τα 285 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης