Λύση αναβάθμισης για ταχύτερη Wi-Fi σύνδεση του υπολογιστή

Λύση αναβάθμισης για ταχύτερη Wi-Fi σύνδεση του υπολογιστή

Το USB stick της devolo «μιλάει» σε ταχύτητες μέχρι 433 Mbps και στη συχνότητα των 5 GHz, χρησιμοποιώντας το νέο πρότυπο ασύρματης δικτύωσης

Λύση αναβάθμισης για ταχύτερη Wi-Fi σύνδεση του υπολογιστή
Με την αστραπιαία εξέλιξη της τεχνολογίας κάθε ηλεκτρονικός υπολογιστής μπορεί να φτάσει σχετικά γρήγορα στα όρια των επιδόσεών του. Και η διαδικασία αναβάθμισης, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για laptops, πολλές φορές παρουσιάζει δυσκολίες. Αν και είναι απαραίτητη, ειδικά στην εποχή που η on line αναπαραγωγή περιεχομένου ροής, το λεγόμενο streaming, πάει (και έρχεται από το) σύννεφο, μέσω του YouTube, των διαφόρων social media και άλλων, συνδρομητικών υπηρεσιών.

Στην περίπτωση της ασύρματης σύνδεσης μέσω WiFi και των εξελίξεων στον τομέα αυτό μέσα από νέα, ταχύτερα πρότυπα επικοινωνίας, η devolo προτείνει ένα μικροσκοπικό USB stick, το οποίο «μιλάει» σε ταχύτητες μέχρι 433 Mbps και στη συχνότητα των 5 GHz.

Κλείσιμο
Το devolo WiFi stick ac είναι μια προσιτή λύση για όσους θέλουν να ενσωματώσουν τον υπολογιστή τους στο οικιακό δίκτυο χρησιμοποιώντας το νεότερο πρότυπο ασύρματης δικτύωσης. Σύμφωνα με την εταιρεία, «είναι ιδανικό για φορητούς υπολογιστές, δεδομένου ότι μπορεί να παραμείνει μόνιμα τοποθετημένο στη θύρα, αφού ακόμη και με συχνή χρήση δεν υπάρχει κίνδυνος ζημίας του». 

Εκτός από τους φορητούς υπολογιστές, μπορεί να τοποθετηθεί και σε επιτραπέζια PCs που δεν διαθέτουν καμία λειτουργία ασύρματου LAN ή υποστηρίζουν παλαιότερα πρότυπα ασύρματης δικτύωσης.

Από τη στιγμή που το sticκ συνδεθεί σε μια ελεύθερη θύρα USB, εγκαθίστανται αυτόματα σε υπολογιστές Windows και οι απαραίτητοι drivers. Για τη λειτουργία του σε Mac ή MacBook είναι διαθέσιμοι online.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης