Τρια Χρυσά Βραβεία για την Atcom στα Digital Media Awards

Τρια Χρυσά Βραβεία για την Atcom στα Digital Media Awards

Η Atcom απέσπασε τρια Χρυσά Βραβεία στα Digital Media Awards που διοργάνωσε την Πέμπτη 19 Ιουνίου το Marketing Week.

Τρια Χρυσά Βραβεία για την Atcom στα Digital Media Awards
Οι διακρίσεις αφορούν σε έργα της εταιρείας για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το Attica Department Stores και το Metamatic:Taf.

Αναλυτικά, χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο website της εφημερίδας Πρωτο Θέμα στην κατηγορία Best Responsive Site. Το protothema.gr, μετά τον ‘responsive’ ανασχεδιασμό του, βελτίωσε την εμπειρία που απολαμβάνουν οι χρήστες είτε το επισκέπτονται από σταθερούς υπολογιστές, είτε από κινητές συσκευές.

Κλείσιμο
Η πληροφορία είναι εύκολα προσβάσιμη, καθώς η πλοήγηση γίνεται εύκολα, με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις, παρόλο που ο ωφέλιμος χώρος μειώνεται στις μικρότερες οθόνες.

Στην κατηγορία Non Publisher Media Site το Χρυσό Βραβείο δόθηκε στα πολυκαταστήματα Attica Department Stores και στο blog που φιλοξενείται στο atticadps.gr, συνδυάζοντας αρμονικά το περιεχόμενο μιας digital εταιρικής παρουσίασης και τα δημοσιεύματα ενός “fashion blog”. Τέλος, το Metamatic:Taf βραβεύτηκε στην κατηγορία Best Thematic Blogs.

Η επέκταση του φυσικού χώρου του TAF στο διαδικτυακό περιβάλλον έγινε με βασικό στόχο τη δημιουργία μίας κοινότητας που θα ασχολείται με θέματα τέχνης, θα ενημερώνει τα μέλη της για ό, τι νεότερο υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο και θα συντελεί στη προώθηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Τα Digital Media Awards είναι τα βραβεία που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων ανεξαρτήτως πλατφόρμας (Web, Mobile, Tablets, Apps).

Η ATCOM αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου στην ελληνική αγορά. Αυτές αφορούν αφενός σε προϊόντα Διαχείρισης Περιεχομένου για Εφαρμογές Διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων και αφετέρου σε τομείς όπως τα Social Media, το Mobile Marketing, το Search Engine Marketing , το Affiliate Marketing, το Usability και το eCommerce consulting.

Η ATCOM έχει υλοποιήσει περισσότερα από 1800 έργα, αξιοποιώντας το Netvolution, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο, μαζί με τις επεκτάσεις του στην κινητή τηλεφωνία και στις ταμπλέτες, εξασφαλίζει ταυτόχρονη παρουσία σε όλα τα Νέα Μέσα. Με 14 χρόνια λειτουργίας και 125 ειδικευμένα στελέχη, αποτελεί το πλέον πολυβραβευμένο Web Agency.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης