Ιταλία: Παντρεύτηκαν πάνω στα ερείπια που άφησε ο σεισμός

Ιταλία: Παντρεύτηκαν πάνω στα ερείπια που άφησε ο σεισμός

«Όταν ο Ντον Τζιοβάνι που είπε ότι ο ναός δεν είναι ασφαλής, του απάντησα πως θέλω να γίνει εκεί ο γάμος, διότι οι άνθρωποι, αυτή τη στιγμή, έχουν ανάγκη από διαφορετικές εικόνες», δήλωσε ο γαμπρός

Ιταλία: Παντρεύτηκαν πάνω στα ερείπια που άφησε ο σεισμός
Η ζωή συνεχίζεται. «Τρέχει». Δεν σταματά. Δεν διακόπτεται. Ίσως να αλλάζει δρόμο, αλλά πάντως επιμένει στον προορισμό της. Ένα ζευγάρι στην Ιταλία αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, έστω  και αν αυτό έγινε πάνω στα ερείπια που άφησε πίσω του ο πολύνεκρος σεισμός στη γειτονική χώρα.

Το ζευγάρι προγραμμάτιζε τον τέλειο γάμο για πάνω από έναν χρόνο. Το νυφικό, το κοστούμι, τη δεξίωση, τα πάντα... Μόλις τέσσερις ημέρες πριν το μεγάλο γεγονός, ο Εγκέλαδος κτύπησε με όλη τη μανία του την περιοχή τους. Θα περίμενε κανείς ότι τα πάντα θα έχουν παγώσει. Όμως όχι.

Κλείσιμο
Ο Ραμόν και η Μαρτίνα Αντάτζι, ενώθηκαν την Κυριακή υπό τις ευλογίες της εκκλησίας και έστειλαν σε όλον τον κόσμο ένα ηχηρό μήνυμα ότι η ζωή πάλι θα κερδίσει. Μπορεί η Ιταλία να θρηνεί ακόμη την απώλεια εκατοντάδων ανθρώπων, αλλά ένα χαμόγελο, στη συγκεκριμένη περίοδο, αποτελεί βάλσαμο για τις πληγές των συγγενών και φίλων.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον μισογκρεμισμένο ναό του 16ου αιώνα, στην πόλη Ακουασάντα Τέρμε. «Στην αρχή υπέστη ένα σοκ. Ετοιμάζαμε τον γάμο πάνω από έναν χρόνο», δήλωσε η Μαρτίνα. Ο Μάρτιν όμως ήταν πιο αποφασιστικός: «Όταν ο Ντον Τζιοβάνι που είπε ότι ο ναός δεν είναι ασφαλής, του απάντησα πως θέλω να γίνει εκεί ο γάμος, διότι οι άνθρωποι, αυτή τη στιγμή, έχουν ανάγκη από διαφορετικές εικόνες».

«Αγαπώ την πόλη, αγαπώ τους ανθρώπους της, δεν θα ήθελα με τίποτα να παντρευτώ αλλού...», δήλωσε η Μαρτίνα και έτσι έγινε.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης