Eurohoops Dome: Ανοίγει τις πύλες του για το Easter Camp 2018

Eurohoops Dome: Ανοίγει τις πύλες του για το Easter Camp 2018

Οι Euroleague Legends Θοδωρής Παπαλουκάς, Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τις νέες και τους νέους που θέλουν να αξιοποιήσουν το Πάσχα, τελειοποιώντας την τεχνική τους στο μπάσκετ

Eurohoops Dome: Ανοίγει τις πύλες του για το Easter Camp 2018
Το Πάσχα του 2018 θα είναι ξεχωριστό για τα κορίτσια και τα αγόρια που θα επιλέξουν να το περάσουν στις εγκαταστάσεις της Eurohoops Academy στην Κηφισιά (Ευρώτα 24). Οι διευθυντές της Ακαδημίας Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς καλούν τους φίλους του μπάσκετ στο υπερσύγχρονο Eurohoops Dome και τους υπόσχονται ότι θα μάθουν πολλά μυστικά του αθλήματος, θα χαρούν το παιχνίδι και θα γνωρίσουν νέους φίλους από κάθε γωνιά της χώρας.

Το Easter Camp 2018 χωρίζεται σε τρεις περιόδους.

Κλείσιμο
Η πρώτη περίοδος (διήμερο: 02 – 03/ Απριλίου) αφορά στο Ball Handling and Dribbling. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προπόνησης που βασίζεται στο χειρισμό της μπάλας και την εκμάθηση των αναρίθμητων παραλλαγών της ντρίμπλας. Μέσω εξειδικευμένου ασκησιολογίου τα παιδιά θα δουλέψουν το πως θα αντιδράσουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ντριμπλάροντας τη μπάλα σε συνδυασμό με πάσες και τελειώματα.

Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης