Κέλι Ουμπρέ τζούνιορ: Ακόμα ένας που αποκάλυψε πρόβλημα με την κατάθλιψη!

Κέλι Ουμπρέ τζούνιορ: Ακόμα ένας που αποκάλυψε πρόβλημα με την κατάθλιψη!

Μετά τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και τον Κέβιν Λοβ, πήρε σειρά ο Κέλι Ουμπρέ τζούνιορ για να αποκαλύψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την ψυχική του υγεία

Κέλι Ουμπρέ τζούνιορ: Ακόμα ένας που αποκάλυψε πρόβλημα με την κατάθλιψη!
“Πολλοί άνθρωποι αποκαλύπτουν θέματα για την ψυχική τους υγεία. Νιώθω πως, ναι φίλε, υπέφερα αρκετά πράγματα στη ζωή μου. Έχω περάσει πολλά”, είπε ο φόργουορντ των Ουίζαρντς στο πρόγραμμα του NBC, “Wizards Tipoff” και συνέχισε:

“Σίγουρα σχετίζομαι με όλα αυτά. Είμαι καλός στο κρατώ ένα “πόκερ φέις” (ψύχραιμο) επειδή όσο μεγάλωνα ο μπαμπάς μου πάντα μου έλεγε να μη δείχνω σε κανέναν πως νιώθω αδύναμος. Κανείς δεν το βλέπει, αλλά βαθιά μέσα μου περνάω πολλά. Η κόλαση μας περιτριγυρίζει”.

Κλείσιμο
Η οικογένεια του Ουμπρέ επλήγη από τον τυφώνα “Κατρίνα” και ο ίδιος άρχισε να σκέφτεται όλα αυτά που νιώθει ακόμα περισσότερο τώρα που αποκαλύπτονται τα θέματα από παίκτες επιπέδου All Star:

“Είναι γ…μένα σοβαρό. Πηγαίνω σε ένα ήσυχο μέρος για να αναπνεύσω. Το να πράττω προσεκτικά είναι το μόνο πράγμα που ξέρω για να αντιμετωπίσω το άγχος, την κατάθλιψη ή οτιδήποτε άλλο”.

Πρόσθεσε πως ο ίδιος, ο ΝτεΡόζαν και κάθε παίκτης είναι ανθρώπινα όντα και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με όλους τους άλλους. Μόνο που συγκεντρώνουν περισσότερη προσοχή και περνάνε από … εξονυχιστικό έλεγχο από όλους.

Τι κάνει για να το αντιμετωπίσει; Στρέφεται στον πατέρα του:

“Η ψυχική σταθερότητα που μου προσφέρει απλά βλέποντας τον μου φτάνει. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να πει το οτιδήποτε. Απλά τον κοιτάζω. Αυτή η μικρή ατυχία δεν θα με πληγώσει. Θα τα καταφέρω. Ο πατέρας μου είναι το δεκανίκι για να συνεχίσω στη ζωή μου, φίλε”.

Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης