Στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εστιάζουν πια στον Ολυμπιακό

Στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εστιάζουν πια στον Ολυμπιακό

Όσον αφορά τις σκέψεις του Όσκαρ Γκαρθία, ύστερα από την περιπέτεια που έζησε στην Τούμπα, δεν φαίνεται να διαφέρει κατά πολύ με τα πλάνα που κατέστρωνε για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ

Στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εστιάζουν πια στον Ολυμπιακό
Στην άκρη σε ό,τι αφορά σε αγωνιστικό επίπεδο αφήνουν στον Ολυμπιακό το προηγούμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον καλούνται να προετοιμαστούν για το επόμενο με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν την απόφαση στην έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία ανέφερε πως αφαιρούνται 3 βαθμοί και οι Πειραιώτες καλούνται να δώσουν δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών στην έδρα τους.

Κλείσιμο
Τα πάντα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει το επόμενο 48ωρο, όταν και θα έχει μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με το «τριφύλλι». 

Όσον αφορά τις σκέψεις του Όσκαρ Γκαρθία, ύστερα από την περιπέτεια που έζησε στην Τούμπα, δεν φαίνεται να διαφέρει κατά πολύ με τα πλάνα που κατέστρωνε για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. 

Δηλαδή Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Πάρντο, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ έχουν τον πρώτο λόγο να ξεκινήσουν την Κυριακή κόντρα στους «πράσινους». Υποψήφιοι, πάντως, παραμένουν οι Φορτούνης, Μάριν και Ζιλέ, ενώ ερωτηματικό είναι ο Ένχελς.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης