Παναθηναϊκός: Τα 10 παιχνίδια που κρίνουν το πλεονέκτημα έδρας!

Παναθηναϊκός: Τα 10 παιχνίδια που κρίνουν το πλεονέκτημα έδρας!

Ακριβώς 10 αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στην Ευρωλίγκα και ο Παναθηναϊκός αισιοδοξεί πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει μία από τις τέσσερις πρώτες προνομιούχες θέσεις.

Παναθηναϊκός: Τα 10 παιχνίδια που κρίνουν το πλεονέκτημα έδρας!
Οι “πράσινοι” σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να “σκαρφαλώσουν” ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Κάθε αποτέλεσμα από εδώ και πέρα μετράει, κάτι που σημαίνει πως το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του και να πετύχει κάποια σημαντικά διπλά.

Κλείσιμο


Οι δύσκολες αποστολές ξεκινούν από τη Μπάμπεργκ (2/2) και δύο αγωνιστικές μετά ο πήχης ανεβαίνει επικίνδυνα, αφού ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Μόσχα για να αντιμετωπίσει την Χίμκι (23/2). Ιδιαιτέρως κρίσιμο θεωρείται φυσικά και το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (2/3), με τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν κοινό στόχο την 4άδα.

Το Eurohoops παρουσιάζει το πρόγραμμα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και θυμίζει την κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης