Ολυμπιακός: Αποστολή με Μιραλάς για τον επαναληπτικό με τον Πλατανιά ο Γκαρθία!

Ολυμπιακός: Αποστολή με Μιραλάς για τον επαναληπτικό με τον Πλατανιά ο Γκαρθία!

Με τον Βέλγο στην αποστολή, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πλατανιά στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη για το Κύπελλο - Δείτε ποιους άλλους παίκτες επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός

Ολυμπιακός: Αποστολή με Μιραλάς για τον επαναληπτικό με τον Πλατανιά ο Γκαρθία!
Η δεύτερη προπόνηση του Όσκαρ Γκαρθία, ως νέος τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, είναι παράλληλα και η τελευταία, πριν από τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον Πλατανιά, οποίος θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, στο γήπεδο Καραϊσκάκη (15:00).

Προβλήματα, πέραν της απουσίας του Οτζίτζα Οφόε, δεν υπάρχουν και έτσι ο Ισπανός τεχνικός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους πιο έτοιμους, αλλά και φρέσκους ποδοσφαιριστές, αλλά και παράλληλα να ξεκουράσει εκείνους που έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει στον αγώνα πρωταθλήματος που πλησιάζει, με την Λαμία.

Κλείσιμο
Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία περιλάμβανε πολλή τακτική, αλλά και στατικές φάσεις, ο κ. Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή. Εκείνη απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές.
 
Ανάμεσα τους βρίσκει κανείς και το όνομα του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μόλις χθες ενσωματώθηκε εκ νέου στην ομάδα! Αποστολή μπήκε και ο Φιγκέιρας πάντως.
 
Αναλυτικά τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Ταχτσίδης, Βρουσάι και Βούκοβιτς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης