Ελέγχει την κατάσταση για Σιμόες η ΑΕΚ

Ελέγχει την κατάσταση για Σιμόες η ΑΕΚ

Η Βαλένθια φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τον Αντρέ Σιμόες, αλλά η ΑΕΚ έχει τον έλεγχο της υπόθεσης και ορίζει τις εξελίξεις. 

Ελέγχει την κατάσταση για Σιμόες η ΑΕΚ
Το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Αντρέ Σιμόες δεν είναι φρέσκο, αλλά μοιάζει πιο «ζεστό» από ποτέ. Η ισπανική ομάδα έχει βάλει στο μάτι τον Πορτογάλο μέσο, ωστόσο η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης και ορίζει τις εξελίξεις. 

Κατ’ αρχάς, πρέπει να σημειωθεί πως ο Σιμόες έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 με ρήτρα 7,5 εκατ. ευρώ. Οπότε τα όσα αναφέρει η Superdeporte περί δυνατότητας των «νυχτερίδων» να τον αποκτήσουν με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ δεν έχουν βάση. 

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένη η πρόθεση της «Ένωσης» να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή. Ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές και όπως σημειώνεται στη Live Sport η διαφορά που έχει παρουσιαστεί δεν είναι μεγάλη, ούτε δείχνει ικανή να χαλάσει το deal. Η ΑΕΚ θέλει να επιβραβεύσει τον παίκτη για τη συνέπειά του με αύξηση αποδοχών ορίζοντας και μια υψηλότερη ρήτρα «δένοντάς» τον μέχρι το 2021 ή το 2022. Πάντα, ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει μια μεγάλη πρόταση, όχι φυσικά… 3 εκατ. ευρώ αλλά πολύ μεγαλύτερη, για να βάλει σε σκέψεις την ΠΑΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης