Βίντεο: Πρόκριση για την Μπάγερν που έπιασε την Ντόρτμουντ στον ύπνο!

Βίντεο: Πρόκριση για την Μπάγερν που έπιασε την Ντόρτμουντ στον ύπνο!

Πήρε το klassiker και το εισιτήριο για τα προημιτελικά η Μπάγερν. Οι Βαυαροί έβαλαν από νωρίς τις βάσεις στην «Allianz Arena» και πανηγύρισαν την πρόκριση (2-1) αφού οι Βεστφαλοί άργησαν να ξυπνήσουν

Βίντεο: Πρόκριση για την Μπάγερν που έπιασε την Ντόρτμουντ στον ύπνο!
Η Μπάγερν χαμογέλασε στο Klassiker και παράλληλα σφράγισε και το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-1 απέναντι στην Ντόρτμουντ, που έμεινε με την γλύκα των τελευταίων λεπτών όπου κατατρόμαξε τους γηπεδούχους. 

Πολύ καλύτερη ήταν στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Χάινκες. Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Μπόατενγκ πήρε το ριμπάουντ ύστερα από το δοκάρι του Σούλε και με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο, ενώ η Ντόρτμουντ δεν μπορούσε να βγάλει αντίδραση. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου και έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια ο Μίλερ έκανε με όμορφο τελείωμα το 2-0 και η πρόκριση έδειχνε να καθαρίζει (40’). 

Κλείσιμο
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί δεν ήταν το ίδιο καλοί, ενώ η ομάδα του Τούχελ συνέχιζε να μην μπορεί να βρει ένα γκολ ώστε να ξαναμπεί στο ματς. Τελικά, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της στο 77’ με κοντινή κεφαλιά του Γιαρμολένκο, ο οποίος έκανε ροντέο το παιχνίδι. Η Μπάγερν τρόμαξε, η Ντόρτμουντ «ξύπνησε» για τα καλά, όμως λίγο πριν την εκπνοή ο Ισάκ είδε τον Μπόατενγκ να βάζει μπλόκο στην προσπάθειά του. Βασικός αγωνίστηκε και σε ολόκληρο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπαπασταθόπουλος, ο οποίος μάλιστα έπιασε κεφαλιά για την ισοφάριση στο 90+3’, η οποία όμως δεν βρήκε στόχο. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης