Εκστρατεία ενημέρωσης της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδία για την σχολή προπονητών

Εκστρατεία ενημέρωσης της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδία για την σχολή προπονητών

Από την Θεσσαλονίκη και την Καβάλα ξεκίνησαν οι ενημερώσεις της ΕΙΟ για την έναρξη λειτουργίας της σχολής προπονητών μέσα στο 2018, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις σε Αθήνα, Καλαμάτα και Πάτρα

Εκστρατεία ενημέρωσης της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδία για την σχολή προπονητών
Τις ενημερώσεις  στους ομίλους όλης της χώρας για τη Σχολή Προπονητών που αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της τους πρώτους μήνες του 2018 ξεκίνησε η διοίκηση της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας. Η αρχή έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο από την Θεσσαλονίκη και την Καβάλα.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ο.Θ.Α. έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Ι.Ο. και αργότερα συγκέντρωση με τους εκπροσώπους  ομίλων της Βορείου Ελλάδος και όσους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στη Σχολή. Η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή στο Ν.Ο. Καβάλας με ομίλους της ευρύτερης περιοχής και της Θράκης.

Εκτός από τη Σχολή Προπονητών συζητήθηκαν κι άλλα θέματα που απασχολούν τους ομίλους και είναι ενήμερη η ομοσπονδία, η οποία καταβάλει  προσπάθειες για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων. Η συγκέντρωση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και για μία ακόμη φορά διαπιστώθηκε η στενή συνεργασία Ε.Ι.Ο. και ομίλων που οφείλεται στην αλληλοεμπιστοσύνη χρόνων.

Αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ομίλους της Αθήνας στα γραφεία της Ε.Ι.Ο. στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με ομίλους της Περιφέρειας Νότιας Ελλάδας στον Ν.Ο Καλαμάτας. Επόμενος σταθμός θα είναι η Πάτρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης