Παναθηναϊκός: Βάζει "πλάτη" ο Ροντρίγκο Μολέδο!

Παναθηναϊκός: Βάζει "πλάτη" ο Ροντρίγκο Μολέδο!

Ο μάνατζέρ του Βραζιλιάνου ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή και το πιο πιθανό είναι να φέρει πρόταση για μεταγραφή τον Γενάρη.

Παναθηναϊκός: Βάζει "πλάτη" ο Ροντρίγκο Μολέδο!
Με «σύμμαχο» τον Ροντρίγκο Μολέδο συνεχίζει την προσπάθειά του ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να κλείσει τις «τρύπες» που υπάρχουν. 

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, το ραντεβού της διοίκησης του τριφυλλιού με την πλευρά του Βραζιλιάνου ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αν μη τι άλλο ο «βράχος» της πράσινης άμυνας έδειξε ξεκάθαρη πρόθεση να βάλει πλάτη στα προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο. 

Κλείσιμο
Ο εκπρόσωπός του, λοιπόν, διαβεβαίωσε πως ο Μολέδο δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή για να κερδίσει την ελευθέρας του και μοιραία να βάλει σε κίνδυνο τον Παναθηναϊκό. 

Ξεκαθάρισε, δε, πως ο Βραζιλιάνος θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με το τριφύλλι, αν μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου αλλάξει κάτι στο ιδιοκτησιακό, αλλά αυτό δείχνει εξαιρετικά απίθανο να συμβεί... Όπως και να ΄χει, όμως, φανερώνει τη στάση του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα… 

Αν, λοιπόν, δεν υπάρξει κάποια «εξωπραγματική» αλλαγή στις επόμενες 15 μέρες, τότε ο μάνατζερ του Μολέδο θα φέρει τον Ιανουάριο πρόταση για να πωληθεί ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός. 

Κι αυτό διότι ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό χωρίς αυτός να κερδίσει έστω ένα μικρό οικονομικό αντίτιμο και παρά το γεγονός πως από τον Ιανουάριο θα είχε την ευκαιρία να υπογράψει όπου ήθελε, δεδομένου πως το τρέχον συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης