Απολύθηκε ο Σλάβεν Μπίλιτς από τον πάγκο της Γουέστ Χαμ

Απολύθηκε ο Σλάβεν Μπίλιτς από τον πάγκο της Γουέστ Χαμ

Ο Κροάτης τεχνικός έγινε ο τέταρτος προπονητής που χάνει τη δουλειά του φέτος στην Premier League - Αναμενόμενη και λογική χαρακτήρισε την απόλυση του ο πρώην πια τεχνικός των "σφυριών"

Απολύθηκε ο Σλάβεν Μπίλιτς από τον πάγκο της Γουέστ Χαμ
Από την αρχή της χρονιάς ο Σλάβεν Μπίλιτς είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της κακής πορείας της Γουεστ Χαμ που ήταν εντός της επικίνδυνης ζώνης είτε οριακά εκτός... Ο Κροάτης τεχνικός σε πολλές περιπτώσεις αποδείχθηκε εφτάψυχος γλιτώνοντας την απόλυση, αλλά η εντός έδρας συντριβή με 4-1 από την Λίβερπουλ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του στον πάγκο των "σφυριών" που ανακοίνωσαν και επίσημα την απόλυση του με τον Ντέιβιντ Μόγιες να είναι το πρώτο φαβορί να τον διαδεχθεί.

Κι ο Μπίλιτς έγινε ο τέταρτος προπονητής που μπαίνει στο ταμείο ανεργίας από την αρχή της χρονιάς ακολουθώντας τη μοίρα των Ντε Μπουρ (Κρίσταλ Πάλας), Κούμαν (Έβερτον), Σαίξπηρ (Λέστερ)...

Κλείσιμο
«Το περίμενα ότι θα με έδιωχναν, αλλά δεν κρατάω όμως κακία… Είμαι σίγουρος όμως ότι όσο περνά ο καιρός θα νιώθω και πιο περήφανος για τη δουλειά μου εδώ. Είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος που δεν συνεχίζω στην Γουέστ Χαμ", είπε ο πρώην τεχνικός των Λονδρέζων και κάνοντας ένα πρώτο σύντομο απολογισμό τόνισε:
 
"Η πρώτη μου χρονιά ήταν εξαιρετική, όμως όλοι ξέραμε ότι η δεύτερη θα ήταν δυσκολότερη με την αλλαγή του γηπέδου και όλες τις άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και τερματίσαμε στη μέση της βαθμολογία, όμως φέτος δεν ξεκινήσαμε καλά. 
Αυτή τη σεζόν, πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα καλό βήμα από την αρχή, όμως δεν τα καταφέραμε. Όπως σε κάθε ομάδα της Premier Leagur, αλλά και της Ευρώπης, ο προπονητής είναι αυτός που πάντα πληρώνει το τίμημα. Οι οπαδοί ήταν πολύ καλοί μαζί μου από την αρχή έως το τέλος και αυτό το ένιωσα. Για εμένα ήταν περισσότερο από μια απλή δουλειά, εξαιτίας της σχέσης που έχτισα με την ομάδα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης