Πρίντεζης: Γίνεται μέλος των 10 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ σκόρερ της Ευρωλίγκας!

Πρίντεζης: Γίνεται μέλος των 10 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ σκόρερ της Ευρωλίγκας!

Πολύ κοντά στο ρετιρέ της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ της σύγχρονης εποχής στην Ευρωλίγκα βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχει ξεκινήσει φουριόζος την σεζόν και… καταπίνει έναν προς έναν τους πρώην θρυλικούς “μπόμπερ” της διοργάνωσης.

Πρίντεζης: Γίνεται μέλος των 10 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ σκόρερ της Ευρωλίγκας!
Ο… υπαρχηγός του Ολυμπιακού και αγαπημένο παιδί της “ερυθρόλευκης” εξέδρας ηγείται της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, απόντος και του Βασίλη Σπανούλη. Στους τέσσερις πρώτους και νικητήριους αγώνες έχει πετύχει 62 πόντους, όντας ο κορυφαίος σκόρερ των Πειραιωτών με 15,5 ανά ματς!

Μάλιστα στην κορυφαία του εμφάνιση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ (25/10, 21 πόντοι) ξεπέρασε τον παλαίμαχο σούπερ σκόρερ, Ντέιβιντ Άντερσεν, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην 16η θέση του πίνακα με τους τοπ “killer” του θεσμού. Με τους 15 που πρόσθεσε απέναντι στην Χίμκι (27/10) στο ΣΕΦ πλησίασε στους οκτώ τον επίσης πρώην σουτέρ, Ιγκόρ Ρακόσεβιτς και ατενίζει πλέον την πρώτη δεκάδα, στην οποία ενδέχεται να εισχωρήσει την φετινή σεζόν, αν όλα πάνε καλά.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης