Πασκουάλ: «Να κάνουμε το κάτι παραπάνω με Φενερμπαχτσέ»

Πασκουάλ: «Να κάνουμε το κάτι παραπάνω με Φενερμπαχτσέ»

Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε φάση... κατασκευής, δικαιολόγησε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ και τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία τους να παίξουν καλά μπροστά στον κόσμο τους

Πασκουάλ: «Να κάνουμε το κάτι παραπάνω με Φενερμπαχτσέ»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (27/10, 21:30) τη Φενέρμπαχτσε και ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε αρχικώς στη χθεσινή ήττα από την ΤΣΣΚΑ, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» είχαν πρόβλημα στην άμυνα γιατί έκαναν κακές επιθέσεις δίνοντας αιφνιδιασμούς στους Ρώσους.

Εν συνεχεία ο Καταλανός τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα του ακόμα είναι σε φάση… κατασκευής, τονίζοντας πως απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να πάρει τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου του.

Κλείσιμο
«Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρο ότι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού καταστρέψαμε τα πάντα, είχαμε 7 λάθη στα πρώτα 10 λεπτά και όταν παίζεις εκτός με μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ και δίνεις τέτοια δώρα, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει ένα παιχνίδι. Αυτό έγινε στη Μόσχα», τόνισε ενόψει Φενέρμπαχτσε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θεωρώ πως ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια απέναντι στη Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ δεν τα παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε, πρέπει να βελτιωθούμε. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Φενέρμπαχτσε, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε καλά μπροστά στο κοινό μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση... κατασκευής. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω και αύριο είναι η μέρα να το κάνουμε».

Αναφορικά με τα προβλήματα στην άμυνα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως: «Πιστεύω πως δεν παίζουμε την άμυνα που πρέπει, για διάφορους λόγους. Στη Μόσχα αυτό προκλήθηκε από τα λάθη, τα οποία η ΤΣΣΚΑ τιμώρησε και σε καταστάσεις αιφνιδιασμού πέτυχε πολλά εύκολα καλάθια. Χθες το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν στην επίθεση και για αυτό δεν είχαμε και καλή άμυνα. Γενικά όμως δεν παίξαμε καλή άμυνα».

Κατέληξε λέγοντας: «Στον προπονητή, τους ανθρώπους και τους φίλους της Φενέρμπαχτσε λέμε συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Euroleague πέρσι, όμως, τώρα είναι μια νέα σεζόν που έχει ξεκινήσει. Για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να παίξουμε με μια καλή ομάδα εδώ στην έδρα μας και να την νικήσουμε».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης