Άρης-Πανιώνιος 1-2: Ο Γεσίλ τον σκότωσε στις καθυστερήσεις

Άρης-Πανιώνιος 1-2: Ο Γεσίλ τον σκότωσε στις καθυστερήσεις

Το γκολ με τακουνάκι του Γεσίλ στο 93’ χάρισε τη νίκη στον Πανιώνιο και τον έχρισε φαβορί για την πρόκριση

Άρης-Πανιώνιος 1-2: Ο Γεσίλ τον σκότωσε στις καθυστερήσεις
Από τη μια ο Άρης που ψάχνει το δρόμο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία κι από την άλλη ο Πανιώνιος που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Super League. Αμφότεροι φρόντισαν να δικαιώσουν τις προσδοκίες χαρίζοντας ένα παιχνίδι συναρπαστικό  με δραματικό φινάλε καθώς κρίθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα φοβερό γκολ του Γεσίλ.

Κι έτσι πλέον ο Άρης χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΣ για να μπορέσει να βρεθεί στο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κλείσιμο
Οι κυανέρυθροι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, απείλησαν με τον Λάμπρου και τον Μασούρα πριν ο πρώτος ανοίξει το σκορ στο 39’ όταν απέφυγε τον Μπούρμπο και με σουτ νίκησε τον Καντιμοίρη.

Ο Άρης αντέδρασε στο β’ ημίχρονο, όταν άρχισε να βρίσκει ρυθμό και παρόλο που δεν είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 74’ από τον Πασσά σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων.

Το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, η μπάλα ανεβοκατέβαινε με τον Πανιώνιο να αγγίζει το 1-2 στο 91’ αλλά ο Καντιμοίρης είπε «όχι» στο σουτ του Χατζισαφί, όμως δεν μπόρεσε να αντιδράσει δύο λεπτά αργότερα.

Ο Λάμπρου σούταρε, ο Γεσίλ ενστικτωδώς έβαλε το πόδι του και έκανε το τακουνάκι με τη μπάλα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Άρη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Άρης:  Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (84' Νίκιτς), Παυλίδης (72' Μπαργκάν), Κάσσος, Πασάς (89' Μιλούνοβιτς).
Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (79' Χατζισαφί), Λάμπρου, Σαββίδης (64' Γεσίλ), Ντουρμισάι (65' Μασούντ).

Η βαθμολογία
1.Πανιώνιος 4
2.ΠΑΣ 4
3.’Αρης 3
4.Παναιγιάλειος 0
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης