Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός 0-3: Πρόκριση στο ρελαντί

Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός 0-3: Πρόκριση στο ρελαντί

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αχαρναϊκού στο ουδέτερο γήπεδο της Νεάπολης  και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου – Επανεμφάνιση Καπίνο στο βασικό σχήμα

Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός 0-3: Πρόκριση στο ρελαντί
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη, κι από τη στιγμή που το γήπεδο του Μενιδίου δεν πήρε άδεια με την αναμέτρηση να μεταφέρεται στη Νίκαια, ο Ολυμπιακός είχε και το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στον Αχαρναϊκό τον οποίο και νίκησε εύκολα με 3-0.

Σε συνδυασμό και με τη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι ερυθρόλευκοι μπορούν να σκέφτονται από τώρα την επόμενη φάση και τα νοκ άουτ παιχνίδια.

Κλείσιμο
Με τον Λεμονή να ξεκουράζει αρκετούς βασικούς, αλλά να χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα παίκτες όπως οι Μάριν, Εμενίκε, Καρσελά, σίγουρα η είδηση την ενδεκάδας ήταν η επανεμφάνιση του Στέφανο Καπίνο.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα με τον Τζούρτζεβιτς να χάνει τις δύο πρώτες ευκαιρίες, όχι όμως και ο Ζιλέ ο οποίος στο 9’ άνοιξε το σκορ αξιοποιώντας τον εξαιρετικό συνδυασμό Μαρτίνς και Καρσελά. 

Ο νεανικός Αχαρναϊκός (όλοι οι παίκτες κάτω των 23 ετών) δεν μπορούσε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά το πάλευε όσο μπορούσε, ωστόσο τις φάσεις τις έκανε ο Ολυμπιακός χωρίς όμως να πετύχει άλλο γκολ στα πρώτα 45’.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου όμως ήρθε το 0-2, όταν ο Λαμπίρης έχασε τη μπάλα από την σέντρα του Καρσελά κι ο Μάρτινς δεν είχε πρόβλημα για να σκοράρει… Αυτό το γκολ έριξε ψυχολογικά τους τυπικά γηπεδούχους, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε πλήρως με τον Λεμονή να χρησιμοποιεί και τον νεαρό Βρουσάι από τα πόδια του οποίου ξεκίνησε το τρίτο γκολ που σημειώθηκε από τον Εμενίκε στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:
Αχαρναϊκός: Λαμπίρης, Μεγαλοοικονόμου, Μπεκατώρος, Μεντής (63' Καρδάσης), Αφράτης, Αρώνης (77' Κυριαζόπουλος), Παπασάββας, Μηλιώτης, Τσεβάς (88' Παπαθανασίου), Χαραλαμπόπουλος, Πάσχος.
Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μίλιτς, Ζιλέ (46' Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης, Μαρίν, Μάρτινς, Καρσελά (78' Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς (60' Εμενίκε).

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
1.Ολυμπιακός 6
2.ΑΟΧ-Κισσαμικός 3
3.Αχαρναϊκός 0
4.Αστέρας Τρίπολης 0
*Ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-Κισαμμίκος διεξάγεται αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης