Ποκετίνο: «Λυπηρά και ασεβή τα σχόλια του Γκουαρντιόλα»

Ποκετίνο: «Λυπηρά και ασεβή τα σχόλια του Γκουαρντιόλα»

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο και τον Πεπ Γκουαρντιόλα με αφορμή το σχόλιο του Ισπανού τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι για την Τότεναμ

Ποκετίνο: «Λυπηρά και ασεβή τα σχόλια του Γκουαρντιόλα»
Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν τα σχόλια του Πεπ Γκουαρντιόλα αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει κάθε ομάδα στην Αγγλία για το φετινό τίτλο στην Αγγλία. 

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός ενώ μίλησε ξεχωριστά με το όνομα κάθε συλλόγου, την Τότεναμ δεν την είπε «Τότεναμ», αλλά «η ομάδα του Χάρι Κέιν». 

Κλείσιμο
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ρωτήθηκε για την έκφραση του συναδέλφου του στη Μάντσεστερ Σίτι, στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου για το ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ και δεν φάνηκε καθόλου διπλωματικός στις απαντήσεις του. 

«Ξέρω τον Πεπ πάρα πολύ καλά και όταν είναι ενθουσιασμένος, μερικές φορές δυσκολεύεται να διατηρήσει τη σωστή θέση και να είναι ένας… κύριος. Η κατάσταση δεν με επηρεάζει, αλλά στην πραγματικότητα, ήταν πολύ ασεβές το σχόλιό του για πολλούς ανθρώπους. 

Είναι δύσκολο να το καταλάβω, γιατί ο Πεπ ήταν μέρος της μεγάλης επιτυχίας της Μπαρτσελόνα, όταν ο Μέσι ήταν στα καλύτερά του και ποτέ δεν είπα ότι ήταν ομάδα του Μέσι. 

Πολλοί άνθρωποι θεώρησαν τους χαρακτηρισμούς του πολύ λυπηρούς και ασεβείς προς την ομάδα. Και για πολλούς παίκτες που είναι εδώ, είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός των «σπιρουνιών».



Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης