Φινκ: «Δύσκολο ματς αλλά θέλουμε νίκη στην έδρα της ΑΕΚ»

Φινκ: «Δύσκολο ματς αλλά θέλουμε νίκη στην έδρα της ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Αούστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ αλλά έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και φυσικά θέλει τη νίκη στο αυριανό ματς…

Φινκ: «Δύσκολο ματς αλλά θέλουμε νίκη στην έδρα της ΑΕΚ»
Κάποτε ήταν υποψήφιος για τον πάγκο της Ένωσης, αλλά τελικά ο Τόρστεν Φινκ θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος. Ο Γερμανός τεχνικός της Αούστρια Βιέννης έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου, αλλά έθεσε ως στόχο της ομάδας του τη νίκη.
 
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Αούστρια Βιέννης.

Κλείσιμο
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ξέρω πως έκανε καλό παιχνίδι η ΑΕΚ, έκανε ανατροπή και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Και εμείς είμαστε καλή κατάσταση. Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όσο για την 11άδα, δεν θα αλλάξουμε κάτι ιδιαίτερα, μόνο σε δυο – τρεις θέσεις. Σκοπός μας είναι να δουλέψουμε καλά στο αμυντικό κομμάτι και να προσπαθήσουμε να βγούμε στις αντεπιθέσεις».

Για τους παίκτες της ΑΕΚ που έχει ξεχωρίσει: «Είναι πρώτη στη βαθμολογία, αυτό σημαίνει πως έχει δυνατά σημεία. Έχω ξεχωρίσει το Νο7 (Χριστοδουλόπουλος), το Νο20 (Μάνταλος) και το Νο2 (Μπακάκης). Περιμένουμε να δούμε και αύριο πως θα στηθεί η ΑΕΚ στο γήπεδο».

Για το αν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στον όμιλο σε περίπτωση ήττας της Αούστρια: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο, σε περίπτωση ήττας. Παρόλα αυτά έχουμε δει ανατροπές στο ποδόσφαιρο. Όμως θα είναι δύσκολο και γι' αυτό ελπίζουμε να κερδίσουμε».

Για το πώς αισθάνεται που είναι στην Αθήνα ως αντίπαλος της ΑΕΚ, της οποίας φερόταν να αποτελεί στόχο πέρυσι: «Ήταν πολύ επαγγελματικές συζητήσεις τότε. Αποκόμισα εξαιρετικές εντυπώσεις από τον σύλλογο και χαίρομαι που τώρα έρχομαι ως αντίπαλος».

Κλέιν: «Κίνητρο η ατμόσφαιρα»
Οι ποδοσφαιριστές της Αούστρια εκπροσωπήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον Φλόριαν Κλέιν, ο οποίος είπε: «Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, έχουμε αυτοπεποίθηση, το δείξαμε στο ματς πρωταθλήματος και θέλουμε να το δείξουμε και αύριο. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν ζήσει ατμόσφαιρα σαν αυτή που θα επικρατεί αύριο. Ακόμα κι αν παίζουμε εκτός έδρας όμως, μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι κίνητρο για την απόδοση μας».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης