Χάσι στους παίκτες: «Να σηκώσουμε αμέσως κεφάλι»!

Χάσι στους παίκτες: «Να σηκώσουμε αμέσως κεφάλι»!

Ο Χάσι, που είχε μετά τον αγώνα με την Σπόρτινγκ κουβέντα και με ανθρώπους του Ολυμπιακού για το παιχνίδι, μίλησε στους παίκτες του για την επόμενη... μέρα με σύνθημα ανασύνταξης

Χάσι στους παίκτες: «Να σηκώσουμε αμέσως κεφάλι»!
Ο Χάσι έδειξε βίντεο με φάσεις από τον αγώνα με την Σπόρτινγκ όπου και έκανε και τις παρατηρήσεις του ειδικά για τις φάσεις των τερμάτων των Ιβήρων. Σε αυτό το περιθώριο μίλησε και στους παίκτες του Ολυμπιακού (σ.σ. και ενώ τα είχε πει και με ανθρώπους των Πειραιωτών μετά το Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ). Ανάμεσα στα άλλα μετέφερε προς τους παίκτες του: «Πρέπει να σηκώσουμε αμέσως κεφάλι! Δεν μπορούμε να μείνουμε στον αγώνα με την Σπόρτινγκ. Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε όλα όσα δεν κάναμε σωστά ειδικά στο α' μέρος που είχαμε πολλά προβλήματα και αμυντικά αλλά και στις επιστροφές μας. Είχαμε πολλά... θέματα αλλά κρατάμε ότι στο β' μέρος πήγαμε πιο καλά και παλέψαμε περισσότερο. Να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Η νίκη σε τέτοιες περιπτώσεις στον επόμενο αγώνα μετά από τέτοια ματς είναι ότι καλύτερο. Για εμάς δεν τελείωσε κάτι. Συνεχίζουμε όσο πιο καλά μπορούμε». Σχετικά με το ματς με τον Αστέρα ο Μπέσνικ Χάσι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Προσανατολίζονται σε 2 έως 4 αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Κερδισμένοι οι Πάρντο, Ζντίελαρ και Εμενίκε

Κλείσιμο
Αρκετούς πόντους από το ματς με την Σπόρτινγκ πήραν οι Ζντιέλαρ και Εμενίκε και φυσικά μεγάλος κερδισμένος είναι ο δις σκόρερ Πάρντο. Ένα άλλο θέμα είναι η διαχείριση του Φορτούνη προκειμένου ο άσος του Ολυμπιακού να έχει πιο σταθερή και ουσιαστική απόδοση στην συνέχεια.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης