Βίντεο: Όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν λύγισε από τα λόγια του πατέρα του

Βίντεο: Όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν λύγισε από τα λόγια του πατέρα του

Η εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης Telefoot στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 40 χρόνια της ετοίμασε μια ξεχωριστή συνέντευξη με τον τεχνικό της Ρεάλ, παρουσιάζοντας την καριέρα του μέσα από σπάνιο υλικό - Ωστόσο η πιο δυνατή στιγμή ήταν όταν ο Ζιζού βούρκωσε ακούγοντας τον πατέρα του να λέει πόσο πολύ τον αγαπά

Βίντεο: Όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν λύγισε από τα λόγια του πατέρα του
Στην πρώτη σκηνή εμφανίζεται ο Ζορό να σχηματίζει με το σπαθί του το περίφημο Ζ, που γίνεται Zidane. «Τι είναι αυτό;», αναρωτιέται ο Ζινεντίν Ζιντάν κι αμέσως ξεσπά σε γέλια βλέποντας τον εαυτό του να σκοράρει με τη φανέλα της Μπορντό κόντρα στη Σεβίλλη (αγώνας του 1995) και να δίνει συνέντευξη για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε σχεδόν από τη μεσαία γραμμή.

Ο «Ζιζού» στην ειδική αίθουσα προβολών που υπάρχει στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, φορώντας τη φανέλα των «μερένχες», δείχνει να απολαμβάνει αυτό το μοναδικό flash back στην καριέρα και τη ζωή του, αλλά το χαμόγελό χάνεται για λίγο όταν εμφανίζεται στην οθόνη ο Σμαίλ Ζιντάν.

Κλείσιμο
Ο πατέρας του κάθεται στην πολυθρόνα που είναι ντυμένη με τα χρώματα της Γιουβέντους και μιλάει για το γιο του. «Με αγαπάει κι ας μη το λέει δημόσια. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το πω πόσο πολύ αγαπώ κι αυτόν και τα εγγόνια μου. Του το έλεγα πριν, του το λέω τώρα, θα του το λέω πάντα», λέει ο κ. Ζιντάν κι ο διάσημος γιος του δακρύζει.

Στο ίδιο βίντεο μιλάει η αδελφή του Λιλά παρουσιάζονται εικόνες από τις μεγάλες του στιγμές με όλες τις ομάδες και φυσικά την Εθνική Γαλλίας, αλλά και την αποθεωτική υποδοχή που του είχαν επιφυλάξει στην Αλγερία, όταν την είχε επισκεφτεί «για να βρω τις ρίζες μου», όπως είχε εξηγήσει ο ίδιος.

Στο 12λεπτο εκπληκτικό βίντεο υπάρχουν σκηνές με την οικογένεια του, με τον ίδιο να αποθεώνει τη σύζυγο του Βερόνικα, αλλά φυσικά υπάρχει και η περίφημο κουτουλιά στον Ματεράτσι για την οποία παραδέχθηκε πως «δεν είμαι περήφανος! Ήταν ένα λάθος μήνυμα προς τα παιδιά, προς τον κόσμο, αλλά έγινε».

Δείτε εδώ το εξαιρετικό αφιέρωμα στον Ζινεντίν Ζιντάν




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης