Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Ένγκελς

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Ένγκελς

Ο Ένγκελς βρίσκεται σύμφωνα με βελγικές πηγές ήδη στην Αθήνα για υπογραφές και ανακοινώσεις με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Ένγκελς
Από νωρίς το μεσημέρι υπήρχαν πι πληροφορίες για την οριστικοποίηση του deal μεταξύ Μπριζ και Ολυμπιακού για Ένγκελς αλλά και για το γεγονός πως ο Βέλγος τα είχε ήδη βρει με τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι πληροφορίες από το Βέλγιο θέλουν τον παίκτη να είναι ήδη στην Αθήνα για τα διαδικαστικά και τις φυσικά τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις. Θα είναι μεταγραφή ύψους 7 εκατ. ευρώ ενώ δεν είναι ακόμα σαφές το πόσο χρονικό διάστημα θα είναι το συμβόλαιο του διεθνούς στόπερ, που παίζει και αμυντικός χαφ. 

Κλείσιμο
Από πλευράς των Πειραιωτών δεν προκύπτει κάτι διότι εκτός των άλλων βρίσκονται και σε αναμονή της επισημοποίησης πια της συμφωνίας με Λεβερκούζεν και Ρέτσο.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε ήταν ξεκάθαρος: πρώτα θα καλυφθεί και τυπικά το κενό του Έλληνα άσου και μετά θα προκύψει το επίσημο πια ΟΚ. Είναι επίσης ακόμα ανοιχτό το ζήτημα του Ντράγκοβιτς , που ακόμα επρόκειτο να κλείσει αλλά και μίας τελευταίας χρονικά ηχηρής κίνησης που μπορεί να γίνει. Τέλος υπάρχουν και οι τελευταίες χρονικά αποχωρήσεις που είναι να γίνουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης