Μποξ: 178.041 δολάρια ανά δευτερόλεπτο κέρδισε ο Μεϊγουέδερ!

Μποξ: 178.041 δολάρια ανά δευτερόλεπτο κέρδισε ο Μεϊγουέδερ!

Συγχαρητήρια, μόλις κερδίσατε 178.041 δολάρια.

Μποξ: 178.041 δολάρια ανά δευτερόλεπτο κέρδισε ο Μεϊγουέδερ!
Αν ήσασταν ο Φλόιντ Μέιγουεδερ, μέσα στο ρινγκ με αντίπαλο τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ το περασμένο Σάββατο, και αν χρειαστήκατε ένα δευτερόλεπτο για να διαβάσετε την παραπάνω πρόταση, αυτή θα ήταν η αμοιβή σας.


Ο 40χρονος μποξέρ πρόσθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό 300 εκατ. δολάρια κερδίζοντας τον 29χρονο σουπερστάρ των μεικτών πολεμικών τεχνών. Η διάρκεια του αγώνα ήταν εννέα γύροι των τριών λεπτών, συν τον δέκατο που κράτησε ένα λεπτό και πέντε δευτερόλεπτα. Η συνολική διάρκεια ήταν 28 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα, ή 1.685 δευτερόλεπτα, για κάθε ένα από τα οποία ο Μέιγουεδερ έβγαλε 178.041 δολάρια.
Κλείσιμο

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αμοιβή που έχει δοθεί για έναν μόνο αγώνα, και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο Μέιγουέδερ θα έπαιρνε αυτά τα χρήματα είτε κέρδιζε τον αγώνα είτε όχι. Το ότι κατάφερε να κερδίσει με νοκ άουτ και να διατηρήσει ένα σερί 50-0 είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Όπως αναφέρει το mashable.com, ο Μέιγουεδερ σχεδόν διπλασίασε τον μέσο όρο των 83.000 δολαρίων ανά δευτερόλεπτο που έβγαλε όταν κέρδισε σε 12 γύρους τον Μάνι Πακιάο τον Μάιο του 2015. Ενώ ο χαμένος της υπόθεσης επίσης δεν είναι παραπονεμένος. Η αμοιβή του ήταν 30 εκατ. δολάρια, στα οποία θα προστεθούν έσοδα από τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα από το δίκτυο Showtime.


Πηγή: www.insider.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης