Παππάς: «Με τον Μπουρούση τσακωνόμαστε συνέχεια και είμαστε φίλοι»!

Παππάς: «Με τον Μπουρούση τσακωνόμαστε συνέχεια και είμαστε φίλοι»!

Ο Νίκος Παππάς πήρε θέση για το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Μπουρούση και γνωστοποιήθηκε πριν από το ματς της Ελλάδας με την Ιταλία

Παππάς: «Με τον Μπουρούση τσακωνόμαστε συνέχεια και είμαστε φίλοι»!
Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Νίκος Παππάς, όσον αφορά το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Μπουρούση πριν από λίγες ημέρες και έγινε γνωστό πριν από το ματς της Ελλάδας με την Ιταλία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γκαρντ του Παναθηναϊκού, το θέμα είναι λήξαν. «Με τον Μπουρούση μέσα στην χρονιά τσακωνόμουν κάθε 3 ημέρες και κάθε δυο πηγαίναμε για φαγητό παρέα. Έτσι είναι αυτά, υπάρχουν εντάσεις, ο Γιάννης είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, είναι φίλος μου, τον αγαπώ και δεν τρέχει τίποτα. Αν και να μη σας το χαλάσω γράψτε ότι θέλετε (γέλια)».

Κλείσιμο
Όσο για το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική, ανέφερε: «Μια χαρά είμαστε. Τι να υπάρχει. Είναι μια χαρά από ότι ξέρω και πίστεψέ με ξέρω».

Για την νίκη της «επίσημης αγαπημένης» επί της Ιταλίας, είπε: «Χρειαζόμασταν αυτή την νίκη. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα κόντρα στην Γεωργία. Είμαστε σε μια φάση περίεργη με την απουσία του Γιάννη, δεν έχουμε βρει ακόμα τα αγωνιστικά μας πατήματα. Θεωρώ, πως όταν έρθει η ώρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Για την ζωή χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο υποστήριξε: «Η αλήθεια είναι πως σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας δεν ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί του. Δεν χρειάζεται να πούμε το πόσο σημαντικός θα ήταν για εμάς αγωνιστικά. Συνεχίζουμε, υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες, που θα δώσουν το 100% για να καταφέρει η ομάδα κάτι καλό».

Για τις ενοχλήσεις στην μέση του, σχολίασε: «Έκανα μια μαγνητική το πρωί, έχω έναν σπασμό. Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Δεν θα πάω στην Κίνα για εξετάσεις μην αγχώνεσαι (γέλια). Θα κάτσω εδώ και θα παίξω και την επόμενη εβδομάδα πιστεύω θα είμαι έτοιμος».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης