Ομάρ: «Καλό αποτέλεσμα εντός για να προκριθούμε»

Ομάρ: «Καλό αποτέλεσμα εντός για να προκριθούμε»

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του, δεν σχολίασε το αν θ' αγωνιστεί αλλά τόνισε πως είναι έτοιμος εάν του ζητηθεί από τον προπονητή του

Ομάρ: «Καλό αποτέλεσμα εντός για να προκριθούμε»
Πέρασε έναν πολύ δύσκολο χρόνο την περσινή σεζόν. Με τον σοβαρό τραυματισμό του έχασε το πρώτο μισό της χρονιάς και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα. 

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό αλλά και πάλι τα παιχνίδια με την Παρτιζάν τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του ο Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί (περί ου ο λόγος) όμως επέστρεψε. Κι όπως όλα δείχνουν θα είναι στην 11αδα για παιχνίδι με την Ριέκα. Μάλιστα ο Νορβηγός εκπροσώπησε τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου.

Κλείσιμο
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
Τι εικόνα έχετε σχηματίσει για τη Ριέκα. Κυρίως από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όχι τόσο από αυτά του πρωταθλήματος που έδειξε διαφορετική εικόνα;
«Είναι μία ομάδα δυνατή που δουλεύει αρκετά καλά, είναι πολύ καλά οργανωμένη και παίζει κυρίως με αντεπιθέσεις. Γι’ αυτό ξέρουμε από πριν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Τι αλλάζει σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο και τι πρέπει να έχει η ομάδα για να πάρει αυτό που θέλει;

«Φυσικά είναι διαφορετικό όταν έχεις να παίξεις το πρώτο εντός έδρας. Όπως και να ‘χει όμως είναι δύο παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο μας για να πάμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας στην έδρα του».

Δεν αγωνίστηκες στα δύο ματς με την Παρτιζάν λόγω ενός τραυματισμού που είχες. Σε τι βαθμό ετοιμότητας είσαι;
«Δεν ξέρω αν θα παίξω. Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στο παιχνίδι. Μετά από εκείνο τον τραυματισμό νιώθω πολύ καλύτερα και όπως είδατε έπαιξα στο τελευταίο φιλικό και αισθάνομαι πολύ πιο έτοιμος».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης