Σούπερ Καπ Ισπανίας: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ στον πρώτο τελικό (23:00, Novasports2HD)

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ στον πρώτο τελικό (23:00, Novasports2HD)

Το γνωστό σε όλους «clasico», μετονομάζεται προσωρινά σε... «superclasico», με τις δύο μεγάλες αντιπάλους του ισπανικού ποδοσφαίρου να συγκρούονται, με φόντο την πρώτη κούπα της σεζόν

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ στον πρώτο τελικό (23:00, Novasports2HD)
Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε την Ρεάλ Μαδρίτης, στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας (23:00, Novasports2HD).

Το γνωστό σε όλους «clasico», μετονομάζεται προσωρινά σε... «superclasico», με τις δύο μεγάλες αντιπάλους του ισπανικού ποδοσφαίρου να συγκρούονται, με φόντο την πρώτη κούπα της σεζόν.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσει το δέκατο Σούπερ Καπ στην ιστορία της, ενώ η γηπεδούχος και περσινή Κυπελλούχος Μπαρτσελόνα θέλει τον 13ο τίτλο της στον θεσμό και δεύτερο συνεχόμενο.

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί ήδη μία φορά αντιμέτωπες αυτό το καλοκαίρι, με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει την Ρεάλ με 3-2 σε τουρνουά στο Μαϊάμι, όμως το αποψινό παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς οι δύο ομάδες θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν' όψει της ρεβάνς της Τετάρτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Στην Μπαρτσελόνα, το επίσημο ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των Καταλανών επισκιάζει το θέμα της πρόσφατης αποχώρησης του Νεϊμάρ, με τον Ντεουλοφέου να παίρνει την θέση του στην ενδεκάδα για το αποψινό ματς. Οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν στην διάθεσή τους τους τραυματίες Ραφίνια και Βερμάλεν.
Κλείσιμο

Οι Μαδριλένοι, προέρχονται από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να παραμένει αήττητος σε όλους τους τελικούς του ως προπονητής. Οι «μπλάνκος» δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον τιμωρημένο Μόντριτς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης