Βίντεο: Εφιαλτική πρεμιέρα για την Τσέλσι με εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι

Βίντεο: Εφιαλτική πρεμιέρα για την Τσέλσι με εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι

Μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, πρεμιέρα με το αριστερό και για την Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε 3-2 εντός από τη Μπέρνλι - Με εννέα τελείωσαν οι Μπλε

Βίντεο: Εφιαλτική πρεμιέρα για την Τσέλσι με εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι
Πρεμιέρα... εφιαλτική για την Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε, αφού ηττήθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ από τη Μπέρνλι με 3-2. Για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premier League δέχθηκε εντός τρία γκολ στο α' ημίχρονο, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες. Παράλληλα, έγινε η μοναδική πρωταθλήτρια που μάζεψε από την εστία της τρεις φορές τη μπάλα σε πρεμιέρα. Ο Μοράτα σκόραρε, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης.  

Η κακή μέρα για τους Λονδρέζους φάνηκε από το 14ο λεπτό, όταν ο Κέιχιλ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ένα σκληρό, αλλά όχι αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ντεφούρ. Η Μπέρνλι εκμεταλλεύθηκε απόλυτα το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και την κάκιστη αντίδραση των γηπεδούχων. Ετσι, στο 24' άνοιξε το σκορ, όταν από γέμισμα του Λόουτον, ο Βόουκς με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 1-0! Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο σοκ για τους Λονδρέζους, όταν ο Γουόρντ με τρομερό σουτ από πλάγια θέση πέτυχε το 2-0. Ο εφιάλτης δεν είχε τελειώσει και στο 43' ο Βόουκς νίκησε τον Λουίζ για το 3-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, αλλά τα σουτ του Αλόνσο δε βρήκαν στόχο. Μάλιστα, στο 65' λίγο έλειψε να έρθει το τέταρτο γκολ για τους Clarets, αλλά ο Μπρέιντι αστόχησε. Η είσοδος του Μοράτα βοήθησε την Τσέλσι και στο 70' ο Ισπανός με ωραία κεφαλιά μείωσε σε 3-1. Ωστόσο, έχει τεράστια ευθύνη στη φάση του 73' όταν παρενέβη σε πλασέ του Κρίστενσεν και το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η αποβολή του Φάμπρεγας στο 82' έβαλε τέλος στα όνειρα για ανατροπή! Μπορεί ο Λουίζ να μείωσε σε 3-2 στο 88', αλλά η Μπέρνλι δεν ανησύχησε και θα μπορούσε στο 90' να σκοράρει, αλλά το φάουλ του Μπρέιντι βρήκε στο δοκάρι. 

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης