Κλοπ: «Ποια προκριματικά; Η Γουότφορντ»

Κλοπ: «Ποια προκριματικά; Η Γουότφορντ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τονίζει πως η Λίβερπουλ σκέφτεται μόνο την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τη Γουότφορντ κι όχι τα προκριματικά του Champions League με τη Χόφενχαϊμ

Κλοπ: «Ποια προκριματικά; Η Γουότφορντ»
Βέβαιος πως η Λίβερπουλ θα εμφανιστεί έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της, ξεκινώντας από την πρεμιέρα με τη Γουότφορντ κι όχι τα προκριματικά του Champions League με τη Χόφενχαϊμ, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ. 

«Όλοι ήταν χαρούμενοι πέρυσι που τερματίσαμε στην 4η θέση. Ήταν ένα καλό πλασάρισμα, έπειτα από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ξέραμε επίσης ότι για να μπούμε στους ομίλους του Champions League θα πρέπει να δώσουμε προκριματικά, όμως η πρώτη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι η Γουότφορντ, αν και όλοι σκέφτονται τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε: «Η Γουότφορντ, λοιπόν, είναι η πρώτη μας πρόκληση και έχουμε ακόμη λίγες ημέρες για να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο ματς. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές έχουν καλή διάθεση και τα πήγαν πολύ καλά στην προετοιμασία. Ναι, υπάρχουν ένα ή δύο προβλήματα τραυματισμών, αλλά έτσι είναι η ζωή. Αποδείξαμε και στο Δουβλίνο ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως τώρα πρέπει να το αποδείξουμε και στα επίσημα ματς. Είμαστε έτοιμοι για αυτό! Η… φρεσκάδα επιστρέφει. Είμαστε ενθουσιασμένοι».

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης