Κουνάμε… σεντόνι και τινάζουμε τη μπάνκα!

Κουνάμε… σεντόνι και τινάζουμε τη μπάνκα!

Τα πρώτα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, είναι ένα έξτρα κίνητρο να στοιχηματίσουμε.

Κουνάμε… σεντόνι και τινάζουμε τη μπάνκα!
Η betshop.gr
πληρώνει καλά τις ισοπαλίες ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Υπάρχουν αρκετά «εύκολα» ματς, τα οποία χρειάζονται «combo»,  αλλά και δύσκολα, στα οποία το «goal - goal» μας λύνει τα χέρια. Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι σούπερ.

Κλείσιμο
Παρτιζάν - Ολυμπιακός Πειραιώς
: Κατ’ αρχάς, να πούμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει σε εχθρικό περιβάλλον, λόγω της «αδελφοποίησής»  του με τον «μισητό» για την Παρτιζάν, Ερυθρό Αστέρα. Από εκεί και πέρα, οι Σέρβοι δίνουν το τρίτο στη σειρά επίσημο παιχνίδι τους. Πρώτα, έβγαλαν έξω την Μπουντούτσνοστ από το Μαυροβούνιο, την οποία νίκησαν 2-0 στο Βελιγράδι και πήραν ισοπαλία 0-0 στην Ποντγκόριτσα. Στην πρεμιέρα του σερβικού πρωταθλήματος συνέτριψαν 6-1 τη Μάκβα Σάμπατς. Θα παίξει κανονικά γι αυτούς ο καλύτερός τους παίκτης, Βραζιλιάνος Λεονάρντο και μετά θα φύγει με μεταγραφή για την Αλ Αχλί. Σαν ομάδα, η Παρτιζάν είναι υποδεέστερη του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας στα δυο τελευταία φιλικά έφεραν 0-0 με τη Λόκερεν και 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην επίθεση, αφού ο Εμενίκε δεν είναι έτοιμος και μάλλον, ο Χάσι θα προτιμήσει τον Μπεν. Πρόβλημα υπάρχει και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αν θα πρέπει να παίξει ο καλύτερος παίκτης των φιλικών Ρομαό δίπλα στο Ρέτσο ή ο νεοαποκτηθείς Βούκοβιτς, ο οποίος δεν είναι έτοιμος. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.00.

AEK Αθηνών - ΤΣΣΚΑ Μόσχας:
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χωρίς να έχει επίσημο ματς στα πόδια της. Όμως, στα φιλικά προετοιμασίας τα πήγε πολύ καλά, δεν έχασε σε κανένα, ενώ στην πρόβα τζενεράλε έφερε 1-1 στο Μαρούσι κόντρα στη Γάνδη. Εκείνο που είναι προτεραιότητα για την Ένωση είναι να μη δεχτεί γκολ από την ανώτερη ΤΣΣΚΑ κι αυτό μπορεί να το πετύχει. Έχει πρόβλημα με τον γκολκίπερ Μπάρκα που είναι τραυματίας, αλλά το θέμα είναι τι θα κάνει επιθετικά. Ο Κλωναρίδης, πάντως, συνεργάζεται καλύτερα με τον Γιακουμάκη, παρά με τον νεοαποκτηθέντα Κροάτη επιθετικό Λιβάγια. Οι Ρώσοι έρχονται ως φαβορί για την πρόκριση, είναι καλύτεροι, έχουν και πολλά λεφτά. Στην πρεμιέρα του ρώσικου πρωταθλήματος, ωστόσο, έχασαν 3-1 στην έδρα τους από το Λοκομοτίβ, έχοντας τεράστια κενά στην άμυνά τους. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 2.95

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Πανιώνιος: Δύσκολο το ματς αυτό, για έναν λόγο. Ο Πανιώνιος δεν θα έχει στην σύνθεσή του τους δυο Ιρανούς Μασούντ και Χατζησαφί. Ως γνωστόν, το Ιράν δεν αναγνωρίζει ως κράτος το Ισραήλ και απαγορεύει στους αθλητές του γενικά ν’ αντιμετωπίζουν Ισραηλινούς. Μ’ αυτούς στην σύνθεσή του, ο Πανιώνιος πέρασε άνετα την σλοβένικη Γκόριτσα στον 2ο προκριματικό γύρο και με δυο νίκες, μάλιστα, 2-0 στη Ν. Σμύρνη και 3-2 εκτός. Η Μακάμπι υπερτερεί του Πανιωνίου μόνο σε… παιχνίδια. Έπαιξε στον 1ο προκριματικό γύρο, όπου απέκλεισε τα Τίρανα με δυο νίκες, 2-0 στο Ισραήλ και 3-0 στην αλβανική πρωτεύουσα και στον 2ο προκριματικό την ισλανδική Ρέικιαβικ, επίσης με δυο νίκες, 3-1 στο Τελ Αβίβ και 2-0 στην ισλανδική πρωτεύουσα. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.55.

Ολίμπικ Ντόνετσκ - ΠΑΟΚ:
Η Ολίμπικ είναι μια ουκρανική ομάδα, χαμηλής δυναμικότητας και λογικά ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, τα πλέι οφ. Οι Ουκρανοί, όπως και ο ΠΑΟΚ, μπήκαν κατ’ ευθείαν στον 3ο προκριματικό γύρο και στο μόνο που υπερτερούν, είναι ότι έχουν δυο ματς πρωταθλήματος, όπου νίκησαν 2-0 εκτός έδρας την Ολεξάνδρια και μετά, έφεραν εντός 0-0 με τη Ζίρκα. Σημαντικό στοιχείο του ματς, ότι δεν θα γίνει στην έδρα της Ολίμπικ, αλλά στην ουκρανική πρωτεύουσα. Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, έχει ένα θέμα με τον Λέοβατς στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχει όμως και τον Μακ που επέστρεψε και είναι σε φόρμα. Στην πρόβα τζενεράλε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0, μπορεί να μην έπαιξε καλά, αλλά με παρόμοια εμφάνιση κερδίζει στην Ουκρανία. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.60.

Παναθηναϊκός - Γκαπάλα:
Οι «πράσινοι» στο άκουσμα της λέξης Γκαπάλα, έφεραν στο μυαλό τους τον αποκλεισμό τους από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν πριν από δυο χρόνια. Από τότε, όμως κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, όπως ήταν και τότε και θα είχε προκριθεί αν δεν έχανε τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες στο Αζερμπαϊτζάν. Στα μέχρι τώρα φιλικά έπαιξε καλά, ο Ουζουνίδης κάνει καλή δουλειά. Σέντερ φορ θα παίξει ο Μολίνς κατά πάσα πιθανότητα και πίσω του το «αστέρι» της ομάδας, ο Ισραηλινός Άλτμαν. Η Γκαπάλα έπαιξε στον προηγούμενο γύρο κι έβγαλε έξω την πολωνική Γιαγκελόνια κι αυτό είναι έκπληξη, διότι είχε φέρει 1-1 στο πρώτο ματς στο Αζερμπαϊτζάν και νίκησε 2-0 μέσα στην Πολωνία. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.45.

Τσάμπιονς Λιγκ

Καραμπάκ - Σερίφ Τιρασπόλ
: Η Καραμπάκ είναι ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και η Σεφίρ μολδαβική. Στον προηγούμενο γύρο οι Αζέριοι πέταξαν έξω την αρμένικη Σαμτρέντια με δυο νίκες 5-0 εντός και 1-0 εκτός. Είναι το 3ο επίσημο ματς της σεζόν. Η Σερίφ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την αλβανική Κουκέτσι, με νίκη 1-0 στη Μολδαβία και ήττα 2-1 στην Αλβανία. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.55.

Σλάβια Πράγας - Μπάτε Μπόρισοβ: Η Σλάβια Πράγας θα παίξει το πρώτο της επίσημο ματς στη σεζόν, ενώ η Μπάτε από τη Λευκορωσία έβγαλε έξω την Άλασκερτ από την Αρμενία στον προηγούμενο γύρο, με εντός έδρας 1-1 και νίκη εκτός 3-1. Επί πλέον, έχει το αβαντάζ ότι το πρωτάθλημα Λευκορωσίας είναι σε εξέλιξη. Η Σλάβια, ωστόσο, είναι ανώτερο μέγεθος, τα πήγε και πολύ καλά στα φιλικά, 2-1 τη Γουέστ Μπρομ και 4-1 τη Νις. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.50.

FCSB (Στεάουα Βουκουρεστίου) - Βικτόρια Πιλζέν
: Η Στεάουα Βουκουρεστίου έχει δυο ματς πρωταθλήματος στα πόδια της και δίνει το πρώτο της παιχνίδι για το Τσάμπιον Λιγκ. Για την Βικτόρια Πιλζέν από την Τσεχία είναι το πρώτο επίσημο ματς. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.35

Βαρντάρ Σκόπια - Κοπεγχάγη FC: Η Βαρντάρ έκανε την έκπληξη στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, βγάζοντας έξω την σουηδική Μάλμε. Πήρε ισοπαλία 1-1 στη Σουηδία και νίκησε 3-1 στον επαναληπτικό. Η Κοπεγχάγη, που έπαιζε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν, είναι σαφώς ανώτερη ομάδα. Ωστόσο, δεινοπάθησε να προκριθεί από τον προηγούμενο γύρο. Ενώ είχε νικήσει 3-1 την Ζιλίνα στην Σλοβακία στο πρώτο ματς, στον επαναληπτικό έχασε 2-1 στην έδρα της. Έχει μόλις ένα ματς πρωταθλήματος στα πόδια της, εκτός έδρας με την Ράντερς την οποία, όμως, διέλυσε 3-0. Η λογική λέει να παίξουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr που δίνεται στη σούπερ τιμή του 4.20.

Αστάνα - Λέγκια Βαρσοβίας: Η Αστάνα, μακράν η πιο πλούσια ομάδα του Καζακστάν, απέκλεισε την Σπάρταξ από τη Λετονία, αλλά με την ψυχή στο στόμα, στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε νικήσει 1-0 στη Λετονία κι έφερε 1-1 στον επαναληπτικό. Το πρωτάθλημα του Καζακστάν είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η Λέγκια είναι ιστορική ομάδα και στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης πέταξε έξω την φινλανδική Μάριεχαμν με δυο νίκες, 3-0 στην Φινλανδία και 6-0 στη Βαρσοβία. Το πολωνικό πρωτάθλημα μετράει δυο αγωνιστικές. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 3.00.

Δυναμό Κιέβου - Γιουνγκ Μπόις: Η Δυναμό Κιέβου είναι δύναμη στην Ουκρανία. Έχει τρία ματς στα πόδια της. Εχασε 3-1 από την Σαχτάρ στον τελικό του ουκρανικού Σούπερ καπ, μετά κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Τσερνομόρετς και την τελευταία αγωνιστική, στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο στο Χάρκοβο, πήρε ρεβάνς από τη Σαχτάρ, νικώντας την 1-0. Η ελβετική Γιούνγκ Μπόις είχε αξιοπρόσεκτη πορεία την περασμένη σεζόν στην Ευρώπη. Φέτος δίνει το δεύτερο επίσημο παιχνίδι. Στο πρώτο, για το πρωτάθλημα, νίκησε 2-0 τη Βασιλεία στην πρεμιέρα. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.50.

Σάλτσμπουργκ - Ριέκα: Η αυστριακή Σάλτζμπουργκ έβγαλε έξω με δυο νίκες από 3-0 την Χιμπέρνιανς Μάλτας στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Βόλφσμπεργκερ. Η Ριέκα από την Κροατία προκρίθηκε εις βάρος της ουαλικής Δε Νιού Σεντς στον προηγούμενο γύρο, με νίκες 2-0 στην Κροατία και 5-1 στην Ουαλία. Το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα η Ριέκα νίκησε στην έδρα της 4-1 την Ρούντες. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.65.

Χάποελ Μπιρ Σεβά - Λουντογκόρετς: Κι οι δυο έπαιξαν στον προηγούμενο γύρο, το 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η Χάποελ έβγαλε έξω με δυο νίκες την ουγγρική Χόνβεντ, 2-1 στο Ισραήλ και 3-2 στη Βουδαπέστη. Η βουλγαρική Λουντογκόρετς που έχει περισσότερους Βραζιλιάνους στο ρόστερ της, απέκλεισε τη Ζαλγκίρις Βίλνιους, χάνοντας 2-1 στη Λευκορωσία και κερδίζοντάς την 4-1 στον επαναληπτικό. Δύσκολο ματς κι η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.95

Βιτορούλ Κονστάντα - ΑΠΟΕΛ
: Η Βιτορούλ απέτυχε να πάρει το Σούπερ καπ στη Ρουμανία, χάνοντας 1-0 από τη Βολουντάρι. Έχει δυο παιχνίδια στα πόδια της στο πρωτάθλημα, ενώ δίνει το πρώτο της ευρωπαϊκό ματς. Ο ΑΠΟΕΛ έχει παίξει στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου κι απέκλεισε την Ντούντελανζ από το Λουξεμβούργο με δυο νίκες 1-0. Δύσκολο ματς και η λογική λέει να το παίξουμε σούπερ συντηρητικά στο under της betshop.gr στο 1.55.

Μάριμπορ - Χαφναρφιόρντουρ: Η σλοβένικη Μάριμπορ έβγαλε έξω την Ζρίσνκι από τη Βοσνία στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε 1-0 εκτός κι έφερε 1-1 στην Σλοβενία. Το περασμένο Σάββατο στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, νίκησε 3-2 εκτός έδρας την Τριγκλάβ. Η Χαφναρφιόρντουρ προκρίθηκε δύσκολα από τον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ,  φέροντας 1-1 στην έδρα της με την Βίκινγκουρ από τη Νησιά Φαρόε και νικώντας την 2-0 εκτός έδρας. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.10.

Κλαμπ Μπριζ – Μπασακσεχίρ: Επίσης πολύ δύσκολο ματς, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες που δίνουν το πρώτο τους επίσημο ματς στη σεζόν. Οι Βέλγοι είναι ένας σεβαστός σύλλογος στην Ευρώπη, αλλά οι Τούρκοι είναι πολύ πλούσιοι και ρίχνουν χρήμα στις μεταγραφές. Έκαναν δικό τους τον Ντα Κόστα από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα. Είναι δύναμη στην Τουρκία και διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο. Το goal-goal που προσφέρει η betshop.gr στο 1.90 μπορεί να μας λύσει τα χέρια.

Γιουρόπα Λιγκ

Μλάντα Μπόλεσλαβ – Skenderbeu Corce: Η τσέχικη Μλάντα έβγαλε έξω την Σάμροκ Ρόβερς με δυο νίκες στον προηγούμενο γύρο, 3-2 εκτός, 2-0 εντός. Είναι το 3ο επίσημο ματς που δίνει. Η Σκεντέρμπου από την Αλβανία βρίσκεται στον 3ο προκριματικό γύρο έχοντας πετύχει δυο προκρίσεις μέχρι τώρα. Στον 1ο γύρο έβγαλε έξω την Σάντα Τζούλια και στον 2ο την Καϊράτ Αλμάτι. Σαν ομάδα, πάντως, η Μλάντα είναι ανώτερη. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.45.

Τρακάι FK- Shkendija: Η Τρακάι είναι ομάδα της Λιθουανίας και βρίσκεται στον 2ο προκριματικό γύρο, έχοντας αποκλείσει την Σεντ Τζόνσον στον 1ο γύρο και κάνοντας υπέρβαση, την σουηδική Νόρκεπινγκ στον 2ο προκριματικό. Η Σκοπιανή Σκεντίγια, επίσης έκανε την υπέρβαση. Στον 1ο προκριματικό κέρδισε την μολδαβική Ντάτσια με 3-0 εντός και 4-0 εκτός, αλλά στον 2ο προκριματικό έκανε την έκπληξη, βγάζοντας εκτός διοργάνωσης την Ελσίνκι, 3-1 στα Σκόπια, 1-1 στην φινλανδική πρωτεύουσα. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.60.

Krasnodar - Λίνγκμπι: Η ρωσική ομάδα δίνει το πρώτο της ευρωπαϊκό ματς για φέτος, αφού προκρίθηκε κατ’ ευθείαν στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολύ χρήμα και θα νικήσει η Λίγκμπι από τη Δανία. Οι οποίοι Δανοί, δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αφού απέκλεισαν τις Μπανγκόρ και Σλόβαν Μπράτισλάβας στους δυο προηγούμενους γύρους. Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή, η Λίγκμπι διαλύθηκε 4-1 από τη Χόρσενς στο πρωτάθλημα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 1.95.

Στουρμ Γκρατς - Φενερμπαχτσέ: Στον προηγούμενο γύρο η αυστριακή Στουρμ απέκλεισε την Μλάντοστ από το Μαυροβούνιο, χάνοντας 1-0 στο πρώτο ματς στο Γκρατς και παίρνοντας θεαματική ρεβάνς 3-0 στην Ποντγκόριτσα. Η Φενέρ θα παίξει το πρώτο της επίσημο ματς. Είναι ανώτερη, είναι πλούσια και στόχος της είναι να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.30.

Οστερσουντς - Fola Esch: Η σουηδική Όστερσουντς έβγαλε έξω ολόκληρη Γαλατάσαραϊ στον προηγούμενοι γύρο, με καθαρή νίκη 2-0 στη Σουηδία και 1-1 στην Πόλη. Η Φόλα είναι ομάδα του Λουξεμβούργου, απέκλεισε ένα «βαρύ» (για τα «κυβικά» της), όνομα, την Ίντερ Μπακού, αλλά μέχρι εκεί. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.75 της betshop.gr να κερδίσει η σουηδική ομάδα και στα δυο ημίχρονα.

Ουτρέχτη - Λεχ Πόζναν : Δύσκολο παιχνίδι. Η ολλανδική Ουτρέχτη πέρασε από τον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την Βαλέτα (Μάλτα) με 0-0 εκτός και 3-0 εντός. Το πρωτάθλημα στην Ολλανδία δεν έχει, ακόμα, ξεκινήσει. Η Λεχ από την Πολωνία έβγαλε δύσκολα έξω τη νορβηγική Χαούγκεσουντ, χάνοντας 3-2 στη Νορβηγία και κερδίζοντας 2-0 στον επαναληπτικό. Λόγω έδρας η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.85.

ΑΕΚ Λάρνακας – Δυναμό Μινσκ: Στον 1ο γύρο η ΑΕΚ Λάρνακας απέκλεισε την ασήμαντη Λίνκολν και στον 2ο την Κορκ Σίτι, επίσης εύκολα. Η Δυναμό πέταξε έξω την Ραμποντνίσκι από τα Σκόπια, παίρνοντας 1-1 στη γειτονική χώρα και νικώντας την 3-0 στον επαναληπτικό. Θα πάει για την ισοπαλία στην Κύπρο. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.55.

ΑΪΚ Στοκχόλμης - Μπράγκα: Η ΑΙΚ είναι σουηδική ομάδα και έφτασε εδώ, αποκλείοντας την Κλάκσβιγκερ από τα Νησιά Φαρόε στον 1ο γύρο και την Ζελέζνιτσαρ από τη Βοσνία στον 2ο γύρο. Πήρε ισοπαλία 0-0 στη Βοσνία και νίκησε 2-0 στον επαναληπτικό, στη σουηδική πρωτεύουσα. Η ΑΙΚ πολύ δύσκολα δέχεται γκολ, έχει πολύ καιρό να χάσει και είναι καθαρά ομάδα του under. Η Μπράγκα από την Πορτογαλία είναι φυσικά κατά πολύ ανώτερη ομάδα, αλλά δεν έχει παίξει, ακόμα, επίσημο παιχνίδι. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.45.

Σούντουβα - Σιόν: Η λιθουανική Σούντουβα προέρχεται από δυο προκρίσεις , στον 1ο και 2ο προκριματικό, αλλά μέχρι εδώ  είναι. Η ελβετική Σιόν είναι κατά πολύ ανώτερη ομάδα και θα νικήσει, έστω κι αν δίνει μόλις το δεύτερο επίσημο ματς στη σεζόν. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.50.

Διναμό Βουκουρεστίου - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πρώτο επίσημο ματς και για τις δυο ομάδες, εμφανής η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των Ρουμάνων και των Βάσκων. Το διπλό της betshop.gr  στο 1.60 είναι μια χαρά.

Άστρα Γκιούργκιου - Ολεξάνδρια: Δύσκολο ματς ανάμεσα στην ρουμάνικη και την ουκρανική ομάδα. Η γηπεδούχος απέκλεισε τη Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν στον προηγούμενο γύρο κι η φιλοξενούμενη παίζει το πρώτο της ματς στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα, έχασε 0-2 από την Ολιμπίκ Ντόνετσκ αντίπαλο του ΠΑΟΚ και μετά έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Βέρες. Είναι ομάδα του under. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.15.

Botev Plovdiv - Μαρίτιμο: Στον προηγούμενο γύρο η βουλγάρικη Μπότεφ έβγαλε έξω τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με ισοπαλία 1-1 στο Ισραήλ και νίκη 4-0 στον επαναληπτικό. Η Μαρίτιμο από την Πορτογαλία είναι τουλάχιστον δυο κλάσεις καλύτερη, αλλά θα παίξει το πρώτο της επίσημο ματς. Στα φιλικά, πάντως τα πήγε καλά. Καθαρά ομάδα του under. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.60.

Μπνέι Γιεχούντα Τελ Αβίβ - Ζενίτ:  Δεν θέλει και πολύ ανάλυση. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.75της betshop.gr  να κερδίσει η Ζενίτ και στα δυο ημίχρονα.

Άρκα Γκουνία - Μίντιλαντ: Η Άρκα είναι πολωνική ομάδα και πολύ καλή, μάλιστα. Πήρε στα πέναλτι το Σούπερ καπ Πολωνίας (1-1 κανονικός αγώνας και παράταση) από την Λέγκια Βαρσοβίας και στο πρωτάθλημα, την 1η αγωνιστική νίκησε 2-0 εντός έδρας τη Σλασκ. Στη 2η, πήρε 0-0 εκτός με την Σαντέτσια. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η Μίντιλαντ από τη Δανία είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση. Στον προηγούμενο γύρο νίκησε 4-2 τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία και 3-1 στον επαναληπτικό. Προέρχεται και από εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Σίλκεμποργκ στο πρωτάθλημα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.70.

Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα - Μίλαν: Χωρίς πολλά – πολλά. Η ρουμάνικη ομάδα, που παίζει κατευθείαν στον 3ο προκριματικό, απέναντι στη Μίλαν που ξετινάζει την μπάνκα για μεταγραφές. Νίκησε, μάλιστα, 4-0 τη Μπάγερν στο φιλικό. Παίζουμε το 2.75 της betshop.gr να κερδίσουν οι Ιταλοί και στα δυο ημίχρονα.

Μπρόντμπι - Χάιντουκ Σπλιτ: Στον προηγούμενο γύρο η Μπρόντμπι  έβγαλε δύσκολα εκτός διοργάνωσης την φινλανδική Βάασα, με νίκη 2-0 στη Δανία και ήττα 2-1 στη Φινλανδία. Η Χάιντουκ έβγαλε εύκολα έξω τη Λέφσκι Σόφιας με δυο νίκες, 1-0 στο Σπλιτ και 2-1 στη Σόφια. Λόγω έδρας, η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.80.

Ερυθρός Αστέρας - Σπάρτα Πράγας: Πολύ δύσκολο ματς. Οι Σέρβοι είναι σκιά του παρελθόντος. Προκρίθηκαν από τους δυο προκριματικούς γύρους φέρνοντας αποτελέσματα όπως 3-3 με την Φλοριάνα στη Μάλτα και 1-1 με την Ίρις Πάβλονταρ στο Καζακστάν. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Η Σπάρτα είναι μεγαλύτερο μέγεθος και το μειονέκτημά της είναι ότι δίνει το πρώτης επίσημο ματς. Η λογική λέει ότι για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας, θα παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.85.

Δυναμό Ζάγκρεμπ - Οντ ΒΚ: Χωρίς πολλά – πολλά, με βάση το επίπεδο των δυο ομάδων, θα προτιμήσουμε το 2.65 της betshop.gr να νικήσει η Δυναμό και στα δυο ημίχρονα. Οι Νορβηγοί δεν έχουν τύχη.
Αμπερντίν - Απόλλων Λεμεσού: Κι οι δυο έπαιξαν στον 2ο προκριματικό γύρο. Η Σκωτσέζοι απέκλεισαν την Σιρίκι Μπρίγιεκ, με ισοπαλία 1-1 στο Αμπερντίν και νίκη 2-0 στη Βοσνία. Οι Κύπριοι έβγαλαν έξω με δυο νίκες την Ζάρια από τη Μολδαβία, 3-0 στο Νησί και 2-1 εκτός. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.60.

Μαρσέιγ - Οστάνδη: Το 2.85 της betshop.gr είναι σούπερ απόδοση να κερδίσει η Μαρσέιγ και στα δύο ημίχρονα τους Βέλγους της Οστάνδης.
Εβερτον - Ρουζόμπεροκ : Να κερδίσει η Έβερτον τους Σλοβάκους και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 1.85. Μια χαρά.

Φράιμπουργκ - Ντομζάλε: Να κερδίσουν οι Γερμανοί την σλοβένικη Ντομζάλε και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το δίνει στο 2.50.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Νις - Άγιαξ: Είναι το μεγάλο ματς, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολο στην πρόβλεψη. Κι οι δυο δίνουν το πρώτο τους επίσημο ματς. Η Νις, που τα πήγε περίφημα πέρυσι στο πρωτάθλημα, μόνο λόγω έδρας θα μπορούσε να νικήσει. Δεν είναι καλύτερη από το νεανικό Άγιαξ. Οι Ολλανδοί είναι σχεδόν ίδια ομάδα με την περσινή. Θα ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 3.05.

Σέλτικ - Ρόζενμποργκ: Η Σέλτικ στον προηγούμενο γύρο προκρίθηκε με δυο νίκες επί της Λίνφιλντ, 2-0 στη Β. Ιρλανδία και 4-0 στη Σκωτία. Η Ρόζενμποργκ έβγαλε έξω δύσκολα την ιρλανδική Ντάνταλκ. Πήρε ισοπαλία 1-1 στην Ιρλανδία και στον επαναληπτικό νίκησε 2-1 στην παράταση. Γενικά, στο νορβηγικό πρωτάθλημα είναι στο over και σκοράρει. Είναι, όμως, σαφώς υποδεέστερη της Σέλτικ. Για να έχει μία αξία το ποντάρισμά μας, η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.35.

Αϊντχόφεν - Οσιγιεκ: Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ολλανδική Αϊντχόβεν και την κροάτικη Όσιγιεκ, που στους δυο προηγούμενους γύρους του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε την Σάντα Κολόμα και την Λουκέρνη. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το over 2.5 & no goal της betshop.gr που προσφέρεται στην πολύ καλή τιμή του 3.40.

Μπορντό - Βιντεότον: Υπάρχει διαφορά κλάσης μεταξύ της γαλλικής Μπορντό και της ουγγρικής Βιντεότον σ’ αυτό το ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Το 3.00 της betshop.gr να κερδίσει η Μπορντό και στα δυο ημίχρονα είναι «δώρο».

Γάνδη - Αλταχ: Δύσκολο παιχνίδι. Η βελγική Γάνδη, όπως την είδαμε στο φιλικό 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, είναι πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να δίνει για πρώτη φορά επίσημο ματς, αλλά έχει ποιότητα. Η Αλτάχ από την Αυστρία είναι σε καταπληκτική κατάσταση τις τελευταίες δέκα ημέρες. Κέρδισε 5-1 την Ντόρνμπερν στο κύπελλο, μετά 3-0 την Δυναμό Μπρεστ στη Λευκορωσία και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος διέλυσε 3-0 την Αούστρια Βιέννης. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & goal-goal της betshop.gr στο 3.85.

Αούστρια Βιέννης - Α.Ε. Λεμεσού: Η Αούστρια κάνει το ντεμπούτο της στο Γιουρόπα Λιγκ, προερχόμενη από εκτός έδρας συντριβή 3-0 από την Αλτάχ στο πρωτάθλημα. Οι Κύπριοι έπαιξαν και στους δυο προηγούμενους γύρους κι έβγαλαν έξω υποδεέστερους αντιπάλους. Στα έξι τελευταία ματς, επίσημα και φιλικά, δέχτηκαν μόλις ένα γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.65.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης