Η UEFA στα... κόκκινα για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Παρτίζαν!

Η UEFA στα... κόκκινα για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Παρτίζαν!

Η UEFA ήδη χαρακτηρίζει το ζευγάρι αυτό υψηλής επικινδυνότητας και το κλίμα που θα συναντήσουν οι ερυθρόλευκοι στο Βελιγράδι μόνο φιλικό δεν θα είναι

Η UEFA στα... κόκκινα για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Παρτίζαν!
Οι αδελφικές σχέσεις του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό είναι γνωστές. Όπως επίσης και η μεγάλη αντιπαλότητα που υπάρχει με την ομάδα της Παρτίζαν, που οι οπαδοί της είναι πιο κοντά με αυτούς του ΠΑΟΚ.

Το Παρτίζαν - Ολυμπιακός (σ.σ. με δεδομένο πως οι Σέρβοι είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσουν από την Μπούντουτσνοστ που έχουν μπροστά τους για να βρεθούν μετά με Ολυμπιακό) δεν είναι ένα απλό ζευγάρι. Το κλίμα αναμένεται να είναι... πολεμικό με την UEFA να έχει ήδη στο... κόκκινο το ματς αυτό και να το θεωρεί υψηλής επικινδυνότητας.

Κλείσιμο
Υπάρχουν φόβοι ακόμα και για ενέδρες οπαδών και ενώ στην Σερβία τα επεισόδια είναι ένα συχνό φαινόμενο. Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πάντως από μέρους της έχει την πρόθεση να κάνει το καλύτερο δυνατό για να... θωρακίσει το παιχνίδι. 

Σημειώνεται πως ακόμα και τα παιχνίδια με την Μπούντουτσνοστ χαρακτηρίστηκαν υψηλού κινδύνου επειδή πρόκειται για ομάδα από το Μαυροβούνιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης