Γιαννάκης: «Θα μπορέσουμε να κάνουμε θαύματα»!

Γιαννάκης: «Θα μπορέσουμε να κάνουμε θαύματα»!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την επιστροφή του στον Άρη, ζήτησε συσπείρωση ενόψει της συνέχειας και ξεκαθάρισε ότι οι «κίτρινοι» δεν είναι φτιαγμένοι για την 4η θέση

Γιαννάκης: «Θα μπορέσουμε να κάνουμε θαύματα»!
Ο «Δράκος» παρουσιάστηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου με αφορμή την επιστροφή του στον Άρη, εξηγώντας τους στόχους του και κάνοντας λόγο για μια πολύ δύσκολη απόφαση.

 «Αισθάνομαι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου, αλλά βέβαια, για να πούμε και την αλήθεια, το σημερινό σπίτι είναι πιο περιποιημένο απ' ότι ήταν όταν το άφησα. Θέλω να συμπαρασταθώ σε μια καινούργια προσπάθεια που γίνεται.  

Κλείσιμο
Έχω έρθει για να χτίσουμε την ομάδα με τον τρόπο που της αξίζει γιατί ο Άρης δεν είναι φτιαγμένος για την 4η θέση αλλά για κάτι περισσότερο. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη και κυρίως τώρα όπου η οικογένεια του προέδρου περνάει μια δύσκολη στιγμή κι εμείς πρέπει να συμπαρασταθούμε.  

Έχουν γίνει προσπάθειες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα να έχει προοπτική. Θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να είμαστε όλοι μαζί. Από τότε που ήμουν παίκτης, πάντα μ' ενδιέφερε το πώς θα μπορέσουμε όλοι να παίξουμε καλύτερα. Θέλουμε τη νοοτροπία του αρειανού φιλάθλου που θέλει να συμπαρασταθεί σε μια μοναδική προσπάθεια. Ο Άρης ανέκαθεν έκανε μοναδικές προσπάθειες.  

Καταλαβαίνετε δηλαδή τι συσπείρωση θα πρέπει να υπάρξει για να πετύχουμε. Κι όταν ο πρόεδρος ξεπεράσει τις δυσκολίες, πιστεύω ότι θα μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Θεωρώ ότι ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί με έναν άλλον τρόπο να γίνει μεγάλη. Βλέπετε ομάδες που ξοδεύουν χρήματα αλλά δεν έχουν τρόπο λειτουργίας.  

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με προοπτική υψηλού επιπέδου απόδοσης. Να αξίζει στον κόσμο του Άρη. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με σκληρή δουλειά, με υπομονή και επιμονή. Θέλω να πιστεύω επίσης ότι, άσχετα αν κάποιοι δεν αισθάνονται καλά ή δεν έχουν τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις απ’ ότι έχει συμβεί μέχρι τώρα, πλέον πρέπει όλοι να τα ξεχάσουμε όλα για να οδηγήσουμε τον Άρη εκεί που ονειρευόμαστε».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ρωτήθηκε για το κατά πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση του δεδομένης της ύπαρξης προβλημάτων. «Είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Δεν τις φοβάμαι. Πιστεύω στο ταλέντο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι. Θέλει λίγο πίεση παραπάνω για να βγάλουν την ικανότητά τους. Έχω δουλέψει με ανθρώπους που έχουν ικανότητα αλλά όχι τη συγκέντρωση για να βγάλουν το υψηλό επίπεδο. Δεν μπορεί να γίνει με 1-2 ημέρες προπόνησης», απάντησε.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης