Ο Πολ Γκασκόιν φόρεσε ξανά τη φανέλα της Νιούκαστλ και σκόραρε!

Ο Πολ Γκασκόιν φόρεσε ξανά τη φανέλα της Νιούκαστλ και σκόραρε!

Δείτε φωτογραφίες - Ο άλλοτε σπουδαίος Βρετανός ποδοσφαιριστής δείχνει να ανακάμπτει από τον αλκοολισμό και να επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του

Ο Πολ Γκασκόιν φόρεσε ξανά τη φανέλα της Νιούκαστλ και σκόραρε!
Συγκαταλέγεται στη λίστα με τους σπουδαιότερους Βρετανούς ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά, η καριέρα του ολοκληρώθηκε άδοξα και ακόμη πιο άδοξη, αν όχι λυπηρή, ήταν η μετέπειτα πορεία του, καθώς κύλησε στις ουσίες και στο αλκοόλ, με συνέπεια σήμερα, σε ηλικία μόλις 50 ετών, να αποτελεί ένα φάντασμα τουν εαυτού του. Ένα «φάντασμα», ωστόσο, που «αναστήθηκε» και έδειξε ότι δεν έχασε το πλούσιο ταλέντο του, συμμετέχοντας μετά από πολλά χρόνια σε αγώνα ποδοσφαίρου και σκοράροντας.

Ο λόγος για τον Πολ Γκασκόιν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απασχολεί μονίμως τις στήλες των εφημερίδων και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ για αρνητικό λόγο, είτε για φασαρίες ενώ είναι μεθυσμένος, είτε γιατί κυκλοφορεί γυμνός στους δρόμους, είτε γιατί τον βρίσκουν λιώμα στο πεζοδρόμιο οι γείτονές του ή περαστικοί. Αυτή τη φορά, τα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, ασχολήθηκαν με τον «Γκάζα» για καλό λόγο, καθώς φόρεσε ξανά τη φανέλα τη; Νιούκαστλ, στον αγώνα επίδειξης προς τιμήν του Πάβελ Σρνίτσεκ, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα τέρμα.

Κλείσιμο
Ο Πολ Γκασκόιν, μαζί με τους Πίτερ Μπίρτσλι, Κέιθ Γκιλέσπιν και Στιβ Χάρπερ, επανέφεραν εικόνες από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας, νικώντας τους παλαίμαχους της Γκέιτσχεντ με 7-1. Ο «Γκάζα» σημείωσε το έβδομο γκολ της ομάδας του, κλείνοντας με το δικό του σόου το σκορ. Ήταν το 2ο ματς στη μνήμη του παλαίμαχου γκολκίπερ, Πάβελ Σρίντσεκ, ο οποίος απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2015 σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Από το πρώτο ματς, που έγινε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, ο Γκασκόιν απουσίασε καθώς ακολουθούσε πρόγραμμα αποτονίξωσης και αδυνατούσε να αγωνιστεί.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο «Γκάζα» ζήτησε συγγνώμη που απουσίασε από το προηγούμενο ματς και ευχαρίστησε τους πάντες, διότι στη Νιούκαστλ έζησε τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επιστροφή του μεγάλου άσου στα γήπεδα...

Η στιγμή του γκολ...



Το βλέμμα θαυμασμού του πιτσιρικά...



Η συγκίνηση του σκόρερ...



Το χαρακτηριστικό στυλ και το ύφος του «Γκάζα»...



Στις μεγάλες δόξες του, στο Euro 1996...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης