Βένους Ουίλιαμς: Το πάλαι ποτέ «Νο 1» του παγκόσμιου τένις ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Βένους Ουίλιαμς: Το πάλαι ποτέ «Νο 1» του παγκόσμιου τένις ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Το όχημα της διέσχισε διασταύρωση, χωρίς να έχει προτεραιότητα - Συγκρούστηκε με άλλο όχημα, του οποίου σκοτώθηκε ο συνοδηγός

Βένους Ουίλιαμς: Το πάλαι ποτέ «Νο 1» του παγκόσμιου τένις ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο
Προβλήματα με τη Δικαιοσύνη μπορεί να έχει η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του τένις, πρώην νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος δέκα τίτλων Grand Slam, Βένους Ουίλιαμς.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Βένους, αδερφή της επίσης διάσημης Σερένα, με την οποία επί σειρά ετών κυριάρχησαν στα κορτ, έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα, που προκάλεσε το θάνατο ενός 78χρονου, στις 9 Ιουνίου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας του Palm Beach Gardens, η 37χρονη Αμερικανίδα τενίστρια πέρασε με το SUV της από διασταύρωση χωρίς προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει ένα αμάξι που οδηγούσε η Linda Barson.

Ο 78χρονος σύζυγός της, Jerome Barson, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι, ενώ δύο εβδομάδες, αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του. Η οδηγός του οχήματος υπέστη κατάγματα.

Η Βένους δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, αλλά ο δικηγόρος της, Malcolm Cunningham, δήλωσε η αθλήτρια του τένις εισήλθε στη διασταύρωση με πράσινο φανάρι, ενώ «η έκθεση της αστυνομίας εκτιμά ότι η Williams είχε ταχύτητα πέντε μίλια ανά ώρα, όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της κυρίας Barson». 

Ο Cunningham έκανε λόγο για ένα «ατυχές συμβάν», ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η Βένους εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η 37χρονη αθλήτρια δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δεν είχε την προσοχή της σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή (π.χ. κινητό).

Δεν έχουν -μέχρι στιγμής- απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος της Ουίλιαμς. Οι αστυνομικοί του Palm Beach Gardens δήλωσαν ότι οι έρευνες συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης