Παναθηναϊκός: Πάντα ψηλά στην λίστα ο Γιάννου

Παναθηναϊκός: Πάντα ψηλά στην λίστα ο Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του Παναθηναϊκού ως «αντί-Κλωναρίδης» και στο «τριφύλλι» περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την Γκουανγκζού

Παναθηναϊκός: Πάντα ψηλά στην λίστα ο Γιάννου
Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Απόστολος Γιάννου αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εξάλλου, είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο και μέσα από την δουλειά του Έλληνα τεχνικού ο 27χρονος επιθετικός κλήθηκε στην Εθνική. Οι «πράσινοι» εδώ και καιρό παρακολουθούν την περίπτωσή του ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή.

Το αν και το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει η περίπτωση του Γιάννου θα εξαρτηθεί από το πότε θα μείνει ελεύθερος από την Γκουανγκζού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του παίκτη έχει βρει την χρυσή τομή με τους Κινέζους και είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του.

Κλείσιμο
Όσον αφορά το οικονομικό και το μεγάλο κασέ που είχε ο ποδοσφαιριστής στην Άπω Ανατολή, δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο. Ο Γιάννου έχει προπληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του και αυτή την στιγμή έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή και όχι τα χρήματα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης