Τα είπε με Χάσι και θέλει Ολυμπιακό ο Πάζνταν!

Τα είπε με Χάσι και θέλει Ολυμπιακό ο Πάζνταν!

Ο Μίκαελ Πάζνταν μίλησε με τον Χάσι και επιβεβαίωσε την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος στόπερ παραχωρείται από τη Λέγκια

Τα είπε με Χάσι και θέλει Ολυμπιακό ο Πάζνταν!
Ο Μίκαελ Πάζνταν είναι στα 29 του χρόνια με γεμάτη σεζόν στην Λέγκια. Μέσα από συζητήσεις που είχε με την διοίκηση ξεκαθαρίστηκε πως το καλύτερο δυνατό θα ήταν να φύγει με μεταγραφή φέτος και θα παίξει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έτσι η ομάδα του είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει άμεσα. Όσο για τον Χάσι; Ο ίδιος ο διεθνής Πολωνός λέει τα καλύτερα για τον νυν τεχνικό των Πειραιωτών και την προοπτική εκ νέου συνεργασίας του μαζί του.
 
Μάλιστα οι πληροφορίες έκαναν λόγο και για κουβέντες του Χάσι με τον Πάζνταν την προηγούμενη εβδομάδα για την προσπάθεια να πιάσει Λιμάνι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης στο Gazzetta.gr. «Είναι γεγονός πως έχω μιλήσει με τον κόουτς Χάσι. Ξέρω για τον Ολυμπιακό και περιμένω. Δεν έχω κάτι οριστικό. Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Ελλάδα και σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν νεότερα για μένα και το μέλλον μου», αρκέστηκε να πει ο διεθνής και έμπειρος σέντερ μπακ. Η εκτίμηση του Χάσι για τον Πάζνταν είναι μεγάλη, όπως και του πεπειραμένου άσου για τον Κοσοβάρο τεχνικό του Ολυμπιακού. Μένει να φανεί εάν θα βρεθεί εν τέλει η χρυσή τομή με την Λέγκια με τον συνδεκτικό κρίκο για τον Ολυμπιακό να είναι ο Ζεβλάκοβ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης