Πότε ξεκινούν οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ομάδων μας την επόμενη σεζόν

Πότε ξεκινούν οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ομάδων μας την επόμενη σεζόν

Ο Πανιώνιος δεν θα προλάβει να κάνει διακοπές καθώς παίζει μέσα Ιουλίου, ενώ Ολυμπιακός, ΑΕΚ (3ος προκριματικός Champions League) και ΠΑΟΚ, ΠΑΟ (3ος προκριματικός Europa League) αγωνίζονται στα τέλη του επόμενου μήνα

Πότε ξεκινούν οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ομάδων μας την επόμενη σεζόν
Τα πιο ανατρεπτικά play off από καταβολής τους στην Super League ολοκληρώθηκαν, με την ΑΕΚ να παίρνει στο… φώτο φίνις το 2ο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, ωστόσο από αύριο όλοι θα σκεφτούν την επόμενη μέρα (την επόμενη σεζόν δηλαδή) που θα τους βρεις να δίνουν επίσημους αγώνες μέσα στον Ιούλιο.

Ξεκινώντας από το Champions League, τόσο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ μπαίνουν στον 3ο προκριματικό γύρο με τους ερυθρόλευκους όμως να έχουν πιο εύκολο έργο στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Κλείσιμο
Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 25 ή 26 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί 1 ή 2 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου.

Η πρεμιέρα όμως θα γίνει 2 εβδομάδες νωρίτερα με τον Πανιώνιο να έχει πολύ μικρό περιθώριο για να ξεκουραστεί καθώς θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League με το πρώτο ματς να προγραμματισμένο για τις 13 Ιουλίου και στις 20 Ιουλίου ο επαναληπτικός, ενώ θα μάθει τον αντίπαλο του στις 19 Ιουνίου (μαζί με τον 1ο προκριματικό).

Στον 3ο προκριματικό γύρο θα μπουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με τους αγώνες να διεξάγονται στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου και την κλήρωση να πραγματοποιείται στις 14 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης