Παναθηναϊκός: Ο Μολέδο επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους και δεν παει Τούμπα

Παναθηναϊκός: Ο Μολέδο επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους και δεν παει Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Ροντρίγκο Μολέδο! Ο Βραζιλιάνος στόπερ επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους, έμεινε εκτός αποστολής και έστειλε μήνυμα για το μέλλον του στο «τριφύλλι»!

Παναθηναϊκός: Ο Μολέδο επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους και δεν παει Τούμπα
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έμεινε, μετά από δική του επιθυμία, ο Ροντρίγκο Μολέδο που επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους. Όπως είναι γνωστό, ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα εδώ και λίγους μήνες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά και άφησε εκτός τον Βραζιλιάνο για το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, όπως έγινε και με τους τιμωρημένους Λέτο, Ζέκα, αλλά και τους τραυματίες Εμποκού, Τελάντερ, ενώ με άδεια απουσίαζε από την τελευταία προπόνηση ο Ρινάλντι που έμεινε επίσης εκτός αποστολής. 

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά τον Ζέκα έκανε θεραπεία, ενώ με άδεια απουσίαζαν και οι Λέτο, Εμποκού. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποιο άλλο απρόοπτο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του για το παιχνίδι της Τούμπας τους ακόλουθους 19 ποδοσφαιριστές: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης