ΑΕΚ: Χωρίς Βράνιες, Βάργκας και Πατίτο κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Βράνιες, Βάργκας και Πατίτο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μάλλον αναμενόμενες πλέον οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς της ΑΕΚ αφού πλην του τιμωρημένου Βράνιες εκτός έμειναν ξανά Βενεζουελάνος και Αργεντινός που δεν υπολογίζονται...

ΑΕΚ: Χωρίς Βράνιες, Βάργκας και Πατίτο κόντρα στον ΠΑΟΚ
Πιστός στις επιλογές - αποφάσεις του αποδεικνύεται ο Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος για ένα ακόμη ματς (αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ) επέλεξε να αφήσει εκτός 19αδας τους Βάργκας και Πατίτο (κληρονόμησε και ένα τραύμα από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο διάστημα που αγωνίστηκε και γι' αυτό ακολούθησε στην προπόνηση ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης). 

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε αυτούς που θα έχει μαζί τους προστέθηκε το όνομα του Μεληκιώτη τη στιγμή που πρέπει να επαναλάβουμε πως εκτός αποστολής για το Κυριακάτικο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ είναι και ο Όγκνιεν Βράνιες. 

Κλείσιμο
Κι αυτό διότι ο διεθνής Βόσνιος στόπερ αποβλήθηκε (το επεδίωξε και ο ίδιος φυσικά για να μη χάσει και τα δυο τελευταία παχνίδια στη διαδικασία των πλέι οφ, κοινώς και αυτό με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη στο φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων).

Πιο συγκεκριμένα οι 19 που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός είναι οι: Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Μεληκιώτης. 

Όπως προκύπτει από τα ονόματα που υπάρχουν στην αποστολή υπάρχει επιστροφή και για τον Μπάρκα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και τον κράτησε εκτός 18αδας στο ματς της Λεωφόρου.

Εννοείται πως εκτός έμεινε και ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το μυϊκό πρόβλημα στους προσαγωγούς. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στα Σπάτα για τις 19:00...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης