Παπανικολάου: «Όμορφο να είσαι στους δύο καλύτερους της Ευρώπης»

Παπανικολάου: «Όμορφο να είσαι στους δύο καλύτερους της Ευρώπης»

Τα θετικά στοιχεία προσπάθησε να κρατήσει ο Κώστας Παπανικολάου από τον τελικό του Final 4, αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει και την πικρία του που έφτασε στην... πηγή και δεν ήπιε νερό

Παπανικολάου: «Όμορφο να είσαι στους δύο καλύτερους της Ευρώπης»
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Υπάρχει πίκρα και στεναχώρια. Ίσως σε 5-6 μήνες, που θα κάνουμε τον απολογισμό μας, να καταλάβουμε ότι ήταν μια καλή χρονιά για τον Ολυμπιακό. Αλλά όταν φτάνεις δίπλα στο τρόπαιο, είναι λογικό να νιώθεις έτσι».

Για το τι έκανε διαφορετικά η Φενέρ, υποστήριξε: «Η Φενέρ έπαιξε καλύτερα, αμυντικά ήταν καλύτερη, της βγήκε το πλάνο. Ήταν εύστοχη έξω από την γραμμή που είναι σημαντικό σε έναν τελικό. Εμείς ήμασταν άστοχοι. Χρειαζόμασταν ένα μεγάλο σουτ, αλλά το βρήκε η Φενέρ. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να έχουμε το κεφάλι ψηλά».

Κλείσιμο
Για το ότι ο τελικός διεξήχθη στην Τουρκία και η Φενέρ είχε δίπλα της τους οπαδούς της, σχολίασε: «Δεν υπάρχει αδικία. Δεν βγαίνει η έδρα αφού περάσουν οι ομάδες. Είναι γνωστό εξαρχής. Σίγουρα μπορεί να έχουν αβαντάζ ψυχολογικό οι αντίπαλοι, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό».

Για τους συμπαίκτες του τόνισε: «Η περηφάνια είναι αυτό που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα. Υπάρχει στεναχώρια, αλλά θεωρώ πως δώσαμε κάποια χαρά στον κόσμο μας μόνο και μόνο που φτάσαμε εδώ. Λυπόμαστε που δεν κάναμε το κάτι παραπάνω. Όλοι έχουν δείξει διάθεση και προσήλωση στον στόχο».

Τέλος, για τους νέους παίκτες που έζησαν για πρώτη φορά ένα Final 4, δήλωσε: «Μετά από κάθε τελικό που παίζεις, κερδίζεις σημαντικές εμπειρίες. Υπάρχουν παιδιά που το έζησαν αυτό για πρώτη φορά. Και για εμάς ήταν ευλογία αυτό, όταν το ζήσαμε αυτό για πρώτη φορά και πήραμε και το τρόπαιο. Ειναι πολύ όμορφο να είσαι στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης