Σφαιρόπουλος: «Υπάρχει απογοήτευση, αλλά και περηφάνια»

Σφαιρόπουλος: «Υπάρχει απογοήτευση, αλλά και περηφάνια»

Στα ανάμεικτα συναισθήματα που του προκάλεσε η ήττα από την Φενέρ στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του γηπέδου και τα λάθη του Ολυμπιακού

Σφαιρόπουλος: «Υπάρχει απογοήτευση, αλλά και περηφάνια»
Αρχικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση για το αποτέλεσμα, αλλά έχουμε και μεγάλη περηφάνια για το πως εκτιλύχθηκε η σεζόν, που φτάσαμε στον τελικό. Συγχαρητήρια στην Φενέρ για την κατάκτηση του τροπαίου και σε όλο της το επιτελείο».

Στην συνέχεια ανέφερε για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Τις δυο φορές που πήγαμε σε Final 4, ο αντίπαλος είχε το "πλεονέκτημα έδρας". Σήμερα, το Sinan Erdem Dome δεν ήταν η έδρα της Φενέρ, αλλά η πλειοψηφία των οπαδών ήταν δικοί της, οπότε ήταν πιο δύσκολα για εμάς. Παίξαμε πολλά ματς σε δύσκολες έδρες, με θορυβώδες κοινό. Αυτή η ατμόσφαιρα θα μας βοηθήσει για την συνέχεια της ομάδας».

Κλείσιμο
Τέλος, κατέληξε: «Νομίζω πως ο τρόπος που έγινε το ματς, μας έδωσε πολλές ευκαιρίες για το τρίποντο. Αυτό που πήραμε ήταν οι εσωτερικές πάσες από το μις ματς με τους ψηλούς μας. Από την άλλη, δεν είχαμε καλά ποσοστά στο τρίποντο και μας διέφυγαν κάποια λέι απ. Πολύ κρίσιμη ήταν η 3η περίοδος που μειώσαμε σε 4 πόντους, και μετά από κάποια φάουλ που δόθηκαν, η διαφορά πήγε στους 10-11 πόντους. Ήταν φάουλ, δεν έχω κάποιο παράπονο από τους διαιτητές. Ένα μάθημα είναι ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κρίσιμα σημεία του ματς. Αυτά μπορώ να πω μόνο αυτή την στιγμή για το μάθημα που πήραμε».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης