Ολοταχώς για... ταμείο πριν τον τερματισμό!

Ολοταχώς για... ταμείο πριν τον τερματισμό!

Η 3η αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λιγκ, καθώς και ο τερματισμός στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωτάθλημα, συνθέτουν ένα κουπόνι όπου με λογική και… έμπνευση, μπορεί να μας οδηγήσει στο ταμείο. Οι αποδόσεις της betshop.gr κάνουν και πάλι τη διαφορά.

Ολοταχώς για... ταμείο πριν τον τερματισμό!
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Ο ΠΑΟΚ πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, 3-0, και έχει πέντε βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Στο πρώτο ματς έχασε 1-0 από την ΑΕΚ στην Τούμπα. Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα με γκολ του Πέλκα στις καθυστερήσεις. Ο Πανιώνιος τρέλανε κόσμο, όταν νίκησε 1-0 την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, ενώ στο πρώτο παιχνίδι ήρθε 1-1 εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Η λογική λέει να παίξουμε το under 2.5 & no goal στο 1.90.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ενώ στον πρώτο αγώνα η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο δεύτερο, τα χάλασε, χάνοντας 1-0 από τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Πάση θυσία νίκη θέλει η ΑΕΚ, απέναντι στον Παναθηναϊκό που μηδενίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω του τραυματισμού του Ίβιτς από κουτί μπίρας και θα του αφαιρεθούν βαθμοί. Οι «πράσινοι» θα έχουν και απουσίες των Μπεργκ, Κουλιμπαλί, Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr
Κλείσιμο
στο 1.85.

Σουόνσι Σίτι - Γουέστ Μπρομ.: Τελευταία αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ και πρέπει να επισημάνουμε ότι αδιάφορο δεν είναι κανένα παιχνίδι, στη λογική ότι όσο ψηλότερα τερματίσει μία ομάδα στη βαθμολογία, τόσα περισσότερα χρήματα παίρνει από τα τηλεοπτικά. Η Σουόνσι σώθηκε την περασμένη αγωνιστική και στα τελευταία τέσσερα ματς τα πάει περίφημα, όπου σημείωσε τρεις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και μία ισοπαλία 1-1. Η Μπρομ έχει… τσακωθεί καιρό τώρα με τη νίκη, στα οκτώ τελευταία ματς πήρε μόλις μία ισοπαλία, ενώ δεν σκοράρει με τίποτα. Η λογική λέει ότι ο άσος της betshop.gr στο 2.05 είναι «χρυσάφι». 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - RB Λειψία: Τελευταία αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες, κάτι που μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας, γιατί, πλέον, παίζουν ελεύθερα, καθότι δεν έχουν σκοπιμότητες. Η Άιντραχτ δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη μέσω της βαθμολογίας κι ελπίζει να το κάνει μέσω του κυπέλλου, αφού θα παίξει στον τελικό το επόμενο Σάββατο, κόντρα στην Ντόρτμουντ. Προέρχεται, όμως, από τρεις ήττες σερί. Η Λειψία έκανε τρομερή πορεία στην πρώτη της παρουσία στην Α κατηγορία, όπου τερμάτισε στην 2η θέση. Είναι ανώτερη ομάδα. Την περασμένη αγωνιστική προηγήθηκε στην έδρα της 4-2 επί της Μπάγερν στο 86 κι έχασε 4-5! Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 2 & over 2.5 betshop.gr στο 2.70

Αμβούργο - Βόλφσμπουργκ: Το Αμβούργο με 35 βαθμούς είναι στη ζώνη για μπαράζ παραμονής με την 3η της βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας. Η Βόλφσμπουργκ έχει 37 βαθμούς, όσους και η Μάιντζ με την Άουγκσμπουργκ. Αν νικήσει το Αμβούργο, σώζεται. Αν φέρει ισοπαλία, θα δώσει μπαράζ. Προσέξτε, τι συμβαίνει με την Βόλφσμπουργκ. Αν χάσει, παραμένει στους 37 και θα θέλει ήττα της Άουγκσμπουργκ με περισσότερα γκολ απ ό,τι θα χάσει αυτή από το Αμβούργο, διότι στην μπουντεσλίγκα, σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων. Αυτή την στιγμή η Άουγκσμπουργκ έχει -16 και η Βόλφσμπουργκ -17. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.85.

Χέρτα Βερολ. - Λεβερκούζεν: Η Χέρτα είναι σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ και με νίκη, την εξασφαλίζει οριστικά. Οι Βερολινέζοι είναι ομάδα που αποφεύγει την ισοπαλία στα παιχνίδια της  και γενικά δεν είναι για να της έχει εμπιστοσύνη ο παίκτης του στοιχήματος. Αν, πάντως, βγαίνει στην Ευρώπη, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκε την έδρα της. Η Λεβερκούζεν είναι αδιάφορη και παίζει για να βγάλει την χρονιά. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.02.

Τζένοα - Τορίνο: Δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος στην Ιταλία και η Τζένοα δεν έχει σωθεί, σε αντίθεση με την Τορίνο. Πρέπει πάση θυσία να νικήσει, διότι έχει 33 βαθμούς αυτή τη στιγμή και την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τη Ρόμα. Η Κροτόνε, που έχει 31, θα χάσει λογικά,  από την Γιουβέντους, αλλά την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Λάτσιο. Κι η Έμπολι κινδυνεύει καθότι έχει 32 βαθμούς, αλλά πρώτα υποδέχεται την Αταλάντα και μετά πάει να παίξει με την πεσμένη Παλέρμο. Οπότε η Τζένοα θέλει μόνο νίκη. Η Τορίνο είναι σαφώς καλύτερη, αλλά και πληγωμένη από το 0-5 από τη Νάπολι την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.00.

Λάτσιο - Ίντερ: Η Λάτσιο έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Την περασμένη Τετάρτη έχασε 2-0 από τη Γιουβέντους στον τελικό του κυπέλλου και θα παρουσιαστεί κουρασμένη. Η Ίντερ είναι μία ομάδα για τα… σίδερα, συμπλήρωσε τέσσερις ήττες σερί και απέτυχε να βγει στην Ευρώπη. Η λογική λέει να παίξουμε το 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.60.

Λεγανές - Αλαβές: Η Λεγανές σώθηκε, η Αλαβές έκανε και μία αξιοπρεπή πορεία για να κυβικά της, ενώ θα παίξει και στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα γίνει, συνεπώς, ένα ανοικτό ματς, δίχως το άγχος και την βαθμολογική σκοπιμότητα. Ως ομάδα, φυσικά και η Αλαβές είναι ανώτερη από αυτή του Σιόβα και λογικά αυτή έχει τον πρώτο λόγο να πάρει τη νίκη. Προέρχεται, μάλιστα, από τρεις σερί νίκες, μία εκ των οποίων εις βάρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο μέσα στο «Σαν Μαμές». Η λογική λέει ότι το διπλό της betshop.gr στο 3.60 είναι σούπερ απόδοση για να μην αδιαφορήσουμε. 

Βαλένθια - Βιγιαρεάλ: Η Βαλένθια θέλει να σώσει τη χρονιά και η Βιγιαρεάλ θέλει πάση θυσία της νίκη για να εξασφαλίσει έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, καθότι απειλείται από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δύσκολο ματς. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.60.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ


Σαουθάμπτον – Στόουκ: Ο άσος της betshop.gr στο 1.75 είναι μια χαρά.
Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ: Επίσης είναι ελκυστική απόδοση της betshop.gr στον άσο του 2.40.

Άρσεναλ – Έβερτον: Παίζουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.75.
Mάντσεστερ Γ. - Κρίσταλ Πάλας: Το under 2.5 & no goal η betshop.gr το προσφέρει στην τιμή του 2.40 και το ποντάρουμε.

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι: Τα λεφτά μας στο 2 & over 2.5 το οποίο η betshop.gr το πληρώνει στο 1.65.

Μπάγερν Μονάχου - Φράϊμπουργκ: Ο 1 & no goal της betshop.gr στο 2.30 είναι σούπερ ευκαιρία. 

Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης: Ποντάρουμε στα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 2.55.
Γκλάντμπαχ - Ντάρμσταντ: Το goal-goal της betshop.gr στο 1.70 είναι ό,τι πρέπει.

Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ: Λογικά θα «βρέξει» γκολ στο παιχνίδι αυτό.
Παίζουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 3.75.

Κολωνία – Μάιντζ: Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.75.

Κίεβο - Ρόμα: Να νικήσει η Ρόμα και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 2.25 κι είναι καλή περίπτωση να ποντάρουμε.

Nάπολι - Φιορεντίvα: Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.50.

Έμπολι - Αταλάντα: Με νίκη η Έμπολι φτάνει στους 35 βαθμούς και σώζεται, με την προοπτική ότι η Κροτόνε θα χάσει από τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Η Αταλάντα έχει ήδη εξασφαλίσει την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.30.

Γιουβέντους - Κροτόνε: Η Γιούβε θα πανηγυρίσει τον τίτλο στο ματς αυτό και το ζητούμενο είναι πόσα γκολ θα βάλει. Για να έχει αξία το ποντάρισμά μας, παίζουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 3.15.

Μίλαν - Μπολόνια: Παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.70 για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

Σασσούολο - Κάλιαρι: Ποντάρουμε στο over 2.5 & goal-goal της betshop.gr στο 1.75.
Σπόρτινγκ Χιχόν - Μπετίς: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.45.
Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.80.

Μπαρτσελόνα - Έϊμπαρ: Να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 1.55.

Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης: Μία ισοπαλία θέλει η Ρεάλ για να πάρει το πρωτάθλημα από την ομάδα του άλλοτε παίκτη της (και προπονητή του Ολυμπιακού) Μίτσελ. Θα την πάρει. Παίζουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 1.70.

Θέλτα Βίγκο - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Η γηπεδούχος διαλύθηκε τον τελευταίο καιρό, ξέχασε τι σημαίνει νίκη, απέτυχε να προκριθεί και στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σοσιεδάδ θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ. Προτείνουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.73
Γρανάδα - Εσπανιόλ: Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.75


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Λίβερπουλ – Mίντλεσμπρο: Η Λίβερπουλ θέλει μία νίκη για να μπει στους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ και η Μπόρο έχει υποβιβαστεί. Ποντάρουμε στο over 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.40.
Χαλ Σίτι – Tότεναμ: Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.25 δεν το αφήνουμε.
Τσέλσι – Σάντερλαντ: Η Τσέλσι θα γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο γήπεδό της και η υποβιβασμένη Σάντερλαντ δεν το’ χει το γκολ. Προτιμούμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 2.90.
Λέστερ – Μπόρνμουθ: Μετά το 1-6 από την Τότεναμ στο ίδιο γήπεδο, η Λέστερ διαλύθηκε. Δεν είναι κακό να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 3.75.
Ίνγκολσταντ - Σάλκε: Ο άσος της betshop.gr στο 2.65 μου ακούγεται μια χαρά.
Ουντινέζε - Σαμπντόρια: Έτσι από έμπνευση, το διπλό της betshop.gr στο 3.55.
Πεσκάρα - Παλέρμο: Παίζουμε το διπλό της betshop.gr στο 3.05.
Σεβίλλη - Οσασούνα: Ποντάρουμε στον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 3.10.
Ντεπ. Λα Κορούνια - Λας Πάλμας: Το under η betshop.gr το πληρώνει στο 2.50. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης