Κάνει... βασιλιά τον Κόντε η Ιντερ

Κάνει... βασιλιά τον Κόντε η Ιντερ

Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες των «νερατζούρι» δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Αντόνιο Κόντε και όπως προκύπτει από ιταλικά ρεπορτάζ, προσφέρουν συμβόλαιο 15 εκατ. καθαρά συν μπάτζετ 200 εκατ. ευρώ για το 2017-18

Κάνει... βασιλιά τον Κόντε η Ιντερ
Στο τέλος μιας σεζόν που ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο, με δύο απολύσεις προπονητών και συγκομιδή 2 βαθμών στα τελευταία 8 ματς της Serie A, οι «νερατζούρι» βλέπουν την ευκαιρία για μία νέα αρχή. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport, οι Κινέζου ιδιοκτήτες που ανέλαβαν πριν λίγες εβδομάδες τη διοίκηση του κλαμπ του Μιλάνο, προσφέρουν στον allenatore, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας στην πρώτη του χρονιά με την Τσέλσι, μισθό 15 εκατ. ευρώ καθαρά συν 200 εκατ. για να κάνει τις μεταγραφές που εκείνος θέλει ενόψει της νέας χρονιάς.

Κλείσιμο
Οπως προκύπτει, το casting συνεχίζεται στο Giuseppe Meazza και αυτό του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ένα από τα πιο προσιτά ονόματα, όμως ο Ζανγκ (πρόεδρος της Κινεζικής εταιρίας Suning που πήρε την πλειοψηφία των μετοχών) θέλει ένα δυνατό όνομα και έχει στο Νο1 τον Κόντε.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης