Ίβιτς: Έχουμε αβαντάζ στα play offs, μάς περιμένει διαφορετικό ματς με την ΑΕΚ

Ίβιτς: Έχουμε αβαντάζ στα play offs, μάς περιμένει διαφορετικό ματς με την ΑΕΚ

Την πίστη του για πρωτιά του ΠΑΟΚ στα play offs εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς, τονίζοντας ότι η ψυχολογία του είναι καλή και πως το προσεχές ματς με την ΑΕΚ θα είναι διαφορετικό συγκριτικά με τον τελικό

Ίβιτς: Έχουμε αβαντάζ στα play offs, μάς περιμένει διαφορετικό ματς με την ΑΕΚ
Σύνθημα για πρωτιά του ΠΑΟΚ στα play offs από τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στη Nova για το αβαντάζ που έχει ο «δικέφαλος του Βορρά» λόγω της βαθμολογίας, σχολιάζοντας ότι δεν είναι μεγάλο. 

Σε ό,τι αφορά το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (14/05, 20:30) κόντρα στην ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, είπε: «Έχω πει πολλές φορές πως η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, ειδικά στον δεύτερο γύρο έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια, αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Μας περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου, που είχε ένταση. Ήταν ένας τελικός, δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχει σημασία η ομορφιά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πιο ωραίο παιχνίδι, παρά το ότι και σε αυτό οι δύο ομάδες έχουν μεγάλους στόχους». 

Κλείσιμο
Αναλυτικά μίλησε για: 

- το πόσο εύκολη είναι η μετάβαση από την κατάκτηση του Κυπέλλου στα play offs: «Είναι σίγουρα πιο εύκολο μετά τον τελικό να διαχειριστείς τα play offs, γιατί η ψυχολογία μας είναι καλή, οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να δώσουν μία μεγάλη μάχη για την πρωτιά». 

- το μυστικό των play offs: «Γνωρίζουμε, ιδιαίτερα εγώ και οι παίκτες που ήταν εδώ πέρσι, τη διαδικασία των play offs. Είναι έξι ντέρμπι, έξι δυνατά παιχνίδια. Και οι τρεις άλλες ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής». 

-τη διαφορά σε σχέση με τα περσινά play offs: «Όταν παίζεις παιχνίδια κάθε 3-4 ημέρες, έχουμε βέβαια και ένα αβαντάζ που σίγουρα δεν είναι μεγάλο αλλά είναι αβαντάζ, έχουν μεγάλη σημασία τα πρώτα παιχνίδια. Αυτά μπορούν, κακά τα ψέματα, να σου δώσουν μία διαφορά που μπορείς να την κρατήσεις μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος πως τα παιχνίδια θα έχουν ενδιαφέρον, όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές». 

-το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έχω πει πολλές φορές πως η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, ειδικά στον δεύτερο γύρο έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια, αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Μας περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου, που είχε ένταση. Ήταν ένας τελικός, δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχει σημασία η ομορφιά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πιο ωραίο παιχνίδι, παρά το ότι και σε αυτό οι δύο ομάδες έχουν μεγάλους στόχους. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης