Χριστοδουλόπουλος: «Είναι αστείο να κρατάς ενός λεπτού σιγή με τα όσα έγιναν»

Χριστοδουλόπουλος: «Είναι αστείο να κρατάς ενός λεπτού σιγή με τα όσα έγιναν»

Στα όσα έγιναν στον τελικό, στους στόχους της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και στο βραβείο που πήρε για την καλύτερη ασίστ στην Σούπερ Λίγκα αναφέρθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Χριστοδουλόπουλος: «Είναι αστείο να κρατάς ενός λεπτού σιγή με τα όσα έγιναν»
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε το βραβείο για την καλύτερη ασίστ στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ «χαρακτήρισε» αστείο το γεγονός ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν στον τελικό ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova: 

Κλείσιμο
Για την ασίστ: «Έχω δει τον Σέρχιο που κάνει τρομερή κίνηση γιατί για εμένα η πάσα εξαρτάται από την κίνηση του επιθετικού. Αυτό το βραβείο πηγαίνει στην κόρη μου, τη Στέλλα». 

Για την εμπειρία του στο εξωτερικό: «Σαν άνθρωπος έχω βελτιωθεί, η πατρότητα σε αλλάζει, εμείς στο εξωτερικό ήμασταν μόνοι μας και έπρεπε να ωριμάσουμε λίγο πιο γρήγορα. Πιστεύω πως έπρεπε να έχω φύγει νωρίτερα, αλλά ήμουν συνειδητοποιημένος. Ξεκίνησα και μικρός στον ΠΑΟΚ, το πρώτο μου συμβόλαιο ήρθε στα 17,5 χρόνια μου». 

Για τη σεζόν της ΑΕΚ: «Η δικιά μου η χρονιά είναι ίδια με της ΑΕΚ. Μέχρι τον Ιανουάριο δεν ήταν καλή αλλά από εκεί και έπειτα βελτιωθήκαμε». 

Για τον Χιμένεθ: «Ο Χιμένεθ ταιριάζει στην ομάδα και την έχει βοηθήσει πάρα πολύ, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε να αφήσουμε μία γλυκιά γεύση στο τέλος των πλέι οφ». 

Για τον τελικό: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στον τελικό. Ο Τελικός είναι πολύ δύσκολος να τον διαχειριστείς, έχει τρομερή πίεση ο παίκτης, πρέπει να αφήσουμε λίγο στην άκρη όσα έγιναν και να μπούμε καλά στα πλέι οφ. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι». 

Για τα επεισόδια: «Λίγο από το κινητό, λίγο από όσα ακούγαμε, είχαμε εικόνα τι γινόταν. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο για να το κάνουν αυτό. Και μετά... το άσπρο και το μαύρο. Είναι αστείο να κρατάς ενός λεπτού σιγή για το παιδί που χάθηκε, όταν στην εξέδρα και έξω από το γήπεδο γίνονται όσα γίνονται». 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης