Με έναν Λεμπρόν από... άλλο πλανήτη οι Καβαλίερς «σκούπισαν» τους Ράπτορς!

Με έναν Λεμπρόν από... άλλο πλανήτη οι Καβαλίερς «σκούπισαν» τους Ράπτορς!

Τι κάνει ο άνθρωπος(;)! Με τον Λεμπρόν να αρνείται τη γήινη φύση του και τον Έρβινγκ να πετυχαίνει μιλά στα κρίσιμα, οι Καβς «σκούπισαν» τους Ράπτορς (102-109) και είναι στον τελικό της Ανατολής

Με έναν Λεμπρόν από... άλλο πλανήτη οι Καβαλίερς «σκούπισαν» τους Ράπτορς!
Ο Λεμπρόν απέδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, ο Έρβινγκ μίλησε στα κρίσιμα λεπτά, οι Ράπτορς έπαιζαν χωρίς τον Λάουρι και κάπως έτσι οι Καβαλίερς «σκούπισαν» τη σειρά επί των Ράπτορς (102-109) και προκρίθηκαν πολύ εύκολα στον τελικό της Ανατολής, όπως άλλωστε αναμενόταν. 

Ο «βασιλιάς» πέτυχε ακόμα μία 35άρα στη σειρά με τους Καναδούς και ηγήθηκε των προσπαθειών των πρωταθλητών, που έφτασαν στο δεύτερο συνεχόμενο «sweep», έπειτα από αυτό στον πρώτο γύρο επί των Ιντιάνα Πέισερς και μπορούν ξεκούραστα να περιμένουν τον αντίπαλό τους από το ζευγάρι ανάμεσα στους Γουίζαρντς και τους Σέλτικς. 

Κλείσιμο
Οι Ράπτορς αν μη τι άλλο έδειξαν ψυχή, αφού στην αρχή του ματς έφτασαν την υπέρ τους διαφορά ακόμα και διψήφιο αριθμό, αλλά σιγά-σιγά οι Καβς άρχισαν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό, παγιώνοντας διαφορά άνω των 10 πόντως. Ωστόσο, οι ψυχωμένοι Καναδοί επέστρεψαν και μάλιστα πέρασαν μπροστά (93-92) στα μέσα της 4ης περιόδου. Τότε ήταν που ανέλαβε δράση ο Κάιρι Έρβινγκ που με 11 συνεχόμενους πόντους ανέβασε και πάλι τη διαφορά και τους πρωταθλητές να επικρατούν τελικά με 109-102. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης