Η «Μαρία η όμορφη» ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην ενεργό δράση!

Η «Μαρία η όμορφη» ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην ενεργό δράση!

Η τιμωρία που είχε επιβληθεί στην Μαρία Σαράποβα για χρήση απαγορευμένων ουσιών ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα και η Ρωσίδα ετοιμάζεται να πιάσει ξανά ρακέτα επίσημο παιχνίδι

Η «Μαρία η όμορφη» ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην ενεργό δράση!
Η είδηση τον Γενάρη του 2016 είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο του αθλητισμού με την ίδια να ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου εν μέσω δακρύων πως είχε βρεθεί θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η Μαρία Σαράποβα, μαζί με δεκάδες άλλους Ρώσους αθλητές είχε βρεθεί θετική στη χρήση της ουσίας μελδόνιο, η οποία από τις αρχές του περασμένου χρόνου μπήκε στην λίστα των απαγορευμένων φαρμάκων της WADA (ο παγκόσμιος οργανισμός καταπολέμησης του ντόπινγκ) και τιμωρήθηκε τελικά με 15 μήνες αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα.

Κλείσιμο
Η «Μαρία η όμορφη» του παγκόσμιου τένις όμως ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή, καθώς η ποινή της ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης και αύριο θα συμμετάσχει στο τουρνουά Grand Prix της Στουτγκάρδης, έχοντας λάβει wild card από τους διοργανωτές.

Ωστόσο, όσο διαρκεί η τιμωρία της απαγορεύεται να εμφανιστεί στις εγκαταστάσεις όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά της WTA (ούτε καν τη διαπίστευση της δεν μπορεί να παραλάβει) με την Ρωσίδα να προπονείται τις τελευταίες ημέρες στα γήπεδα ενός συνοικιακού κλαμπ τένις της γερμανικής μεγαλούπολης.



Μάλιστα πριν καν εμφανιστεί στο γήπεδο, ήδη η συμμετοχή της έχει ξεσηκώσει τεράστιο θόρυβο με τους περισσότερους αθλητές να δηλώνουν την αντίθεση τους στην παρουσία της στους αγώνες μέσω της wild card.

«Προσωπικά διαφωνώ με αυτό που έγινε όπως και με τις αντίστοιχες αποφάσεις για τη συμμετοχή της στα τουρνουά της Ρώμης και της Μαδρίτης. Έκανε τα λάθη της, τα πλήρωσε, αλλά όχι με… wild card», δήλωσε η Ρομπέρτα Βίντσι, η Ιταλίδα η οποία κληρώθηκε να την αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης