Μάτζικ: Γκάφα με την αποκάλυψη των μεταγραφικών τους στόχων!

Μάτζικ: Γκάφα με την αποκάλυψη των μεταγραφικών τους στόχων!

O γενικός διευθυντής των Μάτζικ, Ρομπ Χένιγκαν- ο μικρότερος σε ηλικία (35) στο ΝΒΑ- αποκάλυψε άθελα του όλα τα πλάντα της ομάδας για το καλοκαίρι αναφορικά στους ελεύθερους παίκτες αλλά και σε πιθανές ανταλλαγές που θα ήθελε να εμπλακεί!

Μάτζικ: Γκάφα με την αποκάλυψη των μεταγραφικών τους στόχων!
Ο ατζέντης του Πατρίσιο Γκαρίνο που υπέγραψε στο Ορλάντο πόσταρε ένα tweet με μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι ο Αργεντινός γκαρντ θα παίξει και του χρόνου στους Μάτζικ αλλά μαζί φαίνονται στο βάθος αυτής και όλοι οι στόχοι τους!

Ο Χένιγκαν υποβίβασε στην Orlando Sentinel το γεγονός λέγοντας πως απλά πρόκειται για μία λίστα με σκέψεις των Μάτζικ και όχι τις βασικές τους προτεραιότητες για το καλοκαίρι.

Κλείσιμο
Ποιοι εμφανίζονται στη λίστα; Ο Ντανίλο Γκαλινάρι των Νάγκετς, ο Πολ Μίλσαπ των Χοκς και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα των Ουόριορς και μαζί κάποιοι υποψήφιοι για ανταλλαγή όπως ο Ουίλσον Τσάντλερ και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ των Νάγκετς (προφανώς πακέτο), ο Στάνλεϊ Τζόνσον των Πίστονς και ο Μάρκους Μόρις επίσης από το Ντιτρόιτ. Υπάρχουν και άλλα ονόματα αλλά δεν αποκαλύφθηκαν.

Όπως έγραψε προ μηνός το ESPN, οι Μάτζικ σκέφτονται να προχωρήσουν σε σοβαρές αλλαγές στο “front office” του οργανισμού συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές και τον Χένιγκαν, μετά την πέμπτη σερί σεζόν μακριά από τα πλέι οφς της Ανατολής. Μετά και τις αποκαλύψεις αυτές, νομίζουμε πως θα τεθεί τέτοιο ζήτημα…

Πηγή: www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης