Μπεργκ: Έπρεπε να… σκοτώσουμε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο

Μπεργκ: Έπρεπε να… σκοτώσουμε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο

Τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σχολίασε ο Μάρκους Μπεργκ και επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» έπρεπε να τελειώσουν το ματς από το πρώτο μέρος

Μπεργκ: Έπρεπε να… σκοτώσουμε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο
Ο MVP του πρόσφατου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, Μάρκους Μπεργκ, που σημείωσε δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα με «χτύπημα» στις καθυστερήσεις, μίλησε στον αθλητικό Τύπο για την επικράτηση του «τριφυλλιού» με 3-2. Ο Σουηδός φορ τόνισε ότι οι «πράσινοι» έπρεπε να είχαν «σκοτώσει» τους γηπεδούχους από το πρώτο μέρος και ότι έδειξαν χαρακτήρα. 

Αναλυτικά μίλησε για: 

Κλείσιμο
-τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι μία νίκη με μεγάλη αξία, κυρίως για τον τρόπο που την πήραμε. Προηγηθήκαμε με 2-0, μας ισοφάρισαν, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και νικήσαμε. Είχε μεγάλη σημασία η κατάκτηση των τριών βαθμών. Δείξαμε σε όλους ότι δεν τα παρατάμε, όποια δυσκολία και να συναντήσουμε, και αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ». 

- την αμφισβήτηση που έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός: «Ξέρουμε πώς ήταν η κατάσταση προτού έρθουμε εδώ και θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Δεν επικεντρωθήκαμε στα αρνητικά μας, αλλά τα ξεπεράσαμε. Είναι σημαντικό ότι διαχειριστήκαμε την εξέλιξη του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη». 

- το αν χτίζει χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός με τέτοιες νίκες: «Οπωσδήποτε. Όμως πρέπει να το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα, τέτοιες νίκες αυξάνουν και τις απαιτήσεις για εμάς, γιατί πρέπει να πάμε εξίσου καλά στη συνέχεια. Είναι θετικό για την ομάδα που δείξαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να νικάμε έτσι». 

- το αν ο Παναθηναϊκός δείχνει σταθερότητα στη σεζόν για πρώτη φορά: «Έξω από την ομάδα μπορεί κάποιος να λέει ό,τι θέλει. Εμείς, παίκτες και προπονητές, πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Ασφαλώς, η κατάκτηση των τριών βαθμών έχει αξία, αλλά έπρεπε να σκοτώσουμε τον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης